PROGINIŲ TORTŲ MEISTRAI

Daugiau nei prieš dvidešimt metų įkurta „Bijola“ šiandien garsėja unikaliais proginiais bei firminiais tortais. Suburta konditerių komanda augo ir šiandien mūsų konditerijos ceche Garliavoje, Kauno r., dirba per 100 žmonių: patyrusios meistrės, auginančios jaunas profesionales.

Esame ištikimi kokybei ir ypatingam skoniui: naudojame tik šviežią grietinėlę, Lietuvos ūkininkų užaugintų uogų ir vaisių tyres, kuriose tik 10 proc. cukraus, plakame šviežius kiaušinius, naudojame natūralų sviestą, o naujų skonių ir derinių įkvėpimo semiamės parodose, gurmaniškų ir konditerijos tradicijų sostinėse vykstančiuose konkursuose, nuo Italijos iki Prancūzijos. Mūsų meistrai garsėja gebėjimu sukurti neįtikėtinus vaizdus, figūras, kitus puošybos elementus, kurie tortą paverčia meno kūriniu.

Turime platų cukrainių tinklą Vilniuje ir Kaune, kur galima nusipirkti visada šviežių tortų, pyragų, pyragaičių, sausainių, desertų. Priimame užsakymus unikaliems, vienetiniams gaminiams, dekoruotiems pagal kliento pageidavimus ir norus.

Norintiems paragauti, susipažinti su mūsų gaminiais ruošiame specialius degustacinius rinkinius. Visada galite užsisakyti, o mes garantuojame ne tik skonį, bet malonumą akims  ir  geras emocijas – juk ragausite su draugais, šeima!

Jei norite padovanoti tortą, bet nežinote jubiliato skonio – jūsų patogumui dovanų čekis. Kiekvienas išsirinks labiausiai patinkantį.

Specialus transportas jūsų paslaugoms: galima užsakyti pristatymą visoje Lietuvoje. Ypač rekomenduojame rinktis mūsų transportą užsakant vestuvinius ar kitus didelius ypatingų progų tortus.

Puošybos mados keičiasi, reiklūs ir smalsūs, pasauliui atviri klientai laukia naujų skonių ir derinių – taip mes auginame savo meistriškumą, likdami ištikimi tikriems, natūraliems produktams.

>