Kviečiame į gardėsių pasaulį: tapkite pardavėja/-u cukrainėje Vilniuje

Šaunios „Bijolos“ cukrainių pardavėjos klientams yra ir konsultantės, ir patarėjos, o ištikimiems klientams nuoširdžios draugės, su kuriomis žmonės aptaria pasirengimą visoms šeimos šventėms. Stipriname komandą ir darbui Vilniuje kviečiame energingą, motyvuotą narę/-į. Junkitės, nes tai galimybė iš arti susipažinti su konditerijos paslaptimis! Darbo aprašymas: Profesionalus darbas su klientais; Parduotuvės prekių...

Kaip gimsta įspūdingai dekoruoti tortai – prilygsta meno kūriniui

Įspūdingas, personalizuotas ir, žinoma, skanus tortas – kiekvienos šventės akcentas. Konditeriai kasmet priversti vis labiau palaužyti galvą, kuo nustebinti klientus. „Viskas įmanoma, kai nenustoji tobulėti ir nuolat mokaisi, semiesi tarptautinės patirties“, – sako proginių tortų gamybos lyderės – įmonės „Bijola“ viena iš įkūrėjų ir vadovių Jolanta Valaikienė.   Skaitykite daugiau:…

Cukrainių darbo laikas šventiniu laikotarpiu

Informuojame apie cukrainių darbą švenčių dienomis Artėjančios šventės keičia mūsų cukrainių darbo laiką. Gruodžio 24 d. visos cukrainės Vilniuje ir Kaune dirbs 9:00 – 18:00 val. Atkreipiame dėmesį, kad cukrainės V. Lašo g. 2 / Eivenių g. 21 darbo laikas 8:00 – 17:00 val. Gruodžio 25 d. mes, kaip ir visas…

Naujiena: nepakartojamas kavos ir Valrhonos šokolado tortas bei pyragaičiai

Norime nuolat stebinti ir džiuginti klientus, todėl nepaliaujame mokytis, semtis naujienų iš geriausių pasaulio konditerių, eksperimentuoti ir, svarbiausia, klausyti, ko norite Jūs. Taip po ilgų ieškojimų gimė naujas skonis, kuriame deriname visiems pažįstamą ir mėgiamą kavos bei šokolado skonį su subtiliai įterptu traškučiu bei trapiu nesaldžiu  pagrindo sluoksniu. Vienu metu…

“Pavlova” – lengvas kaip Anos Pavlovos gulbės skrydis

Visada įdomu pakeliauti istorijos vingiais, kuriuose gausu mitų, fantazijos, pasakojimų, neįprastai ir jaudinančiai pasivejančių mus iš šimtametės praeities. Skanaudami „Pavlovos“ tortą retas susimąstome, kas jį sieja su viena garsiausių pasaulyje XX a. pradžioje minias susižavėjusių žiūrovų įvairiose šalyse jaudinusių ir kerėjusių balerinų. Visi ja žavėjosi, Pavlova buvo vadinama „dieviška“ ir…

Saldus šventės stalas: kaip pasiruošti vestuvėms šią vasarą?

Šiltasis metų laikas – puikus metas ir svarbiausiai gyvenimo šventei, o nuo jos neatsiejamas ir saldus stalas, kuriam dažna jaunavedžių pora skiria vis dažniau itin daug dėmesio. Priežasčių šiai naujai vestuvių tendencijai yra nemažai. Įmantrūs, nekasdieniški saldėsiai suteikia daugybę gerų emocijų tiek vestuvininkams, tiek jų svečiams. Taip pat saldus stalas…

NAUJIENA: autentiškas, nepakartojamas tortas „Napoleonas“

Dažnai sulaukdavome klientų klausimų, kodėl mūsų asortimente nėra taip visų mėgiamo torto „Napoleono“? Šiandien džiugiai pristatome pagal geriausias kulinarines tradicijas kurtą tortą, kurio gamyba prasidėjo ne kepykloje, o prie … knygų! Skaitydami toliau atrasite, kad „Napoleono“ istorija paini, atskirus epizodus savinasi prancūzai, italai ir rusai. Nėrėme beveik į detektyvines paieškas…

Planuojame saldaus stalo gardumynus: profesionalų konsultacijos

Saldus stalas – viena maloniausių kiekvienos vestuvių šventės dalių. Tinkamai suplanavus, iš anksto numačius asortimentą ir pateikus užsakymą neliks jokių rūpesčių. Tam skirtos mūsų profesionalios konsultacijos, kurios derinamos su specialia degustacija – verta pradėti nuo skonio pasirinkimo. Ką verta aptarti? Kokie dažniausiai jaunavedžiams kylantys klausimai? Jūsų vestuvių šventėje bus daugybė…

NAUJIENA: trijų išskirtinių skonių tartaletės

Joks karantinas negali sustabdyti mūsų konditerių kūrybinių minčių ir noro kurti bei stebinti mūsų klientus. Puikus metas išbandyti ir namuose padaryti įspūdingą skonio šventę. Neabejojame, patiks išrankiausiems gurmanams, ieškantiems nepatirto skonio, netikėtų derinių ir norintiems atrasti žinomų ar mažiau pažįstamų ingredientų subtilumą. O gal bus tiesiog netikėta, bet labai maloni…

2021 puošybos tendencijos

Mes domimės, sekame, kokios Europos ir pasaulio tortų ir pyragaičių dekoravimo tendencijos, mokomės iš geriausių profesionalų ir, žinoma, lyginame savo kuriamus tortus su konditerijos mados diktatoriais. Šiame bloge aptarsime kelias tendencijas, kurias nurodo JK ir kitų Europos šalių konditerijos meistrai. O mums ypač smagu, kad visas jas galime iliustruoti savo…

Prancūziška konditerija – jūsų vasaros šventėms

Didelio populiarumo ir susidomėjimo sulaukė mūsų naujų vasaros tortų kolekcija. Norime plačiau supažindinti, kaip kūrėme šiuos tortus, kokie ingredientai, kas juos daro lengvus, purius ir puikiai tinkančius vasaros šventėms. Putėsiai – iš tradicinės prancūzų virtuvės Kuo ypatingi mūsų vasaros tortai ir kodėl mes juos vadiname prancūziška konditerija? Paslaptis paprasta –…

>