Valentininis keksas dėžutėje
Keksas su apelsinais ir imbieru.
Sąlygos ir taisyklės
Keksas 0,350 kg.
Sudėtis
Keksas su apelsinais ir imbieru.
Sudedamosios dalys: apelsinų žievelės ( apelsinų diskai, sacharozė, fruktozė, dekstrozė, maltozė, konservantai: kalio sorbatas, natrio metabisulfitas (E223), rūgštis: citrinos rūgštis (E330); keksų mišinys vanilinio skonio (cukrus, miltai (kviečiai), išrūgų milteliai
( pienas), modifikuotas krakmolas, augalinis aliejus ( rapsų, pilnai hidrintas kokosų riešutų), emulsiklis ( riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, natrio stearoil-2-aktatas), nugriebto pieno milteliai, tešlos kildymo medžiaga ( natrio rūgštusis pirofosfatas, natrio bikarbonatas, monokalcic fosfatas), kviečių glitimas, druska, tirštiklis natrio karboksimetilceliuliozė, ksantano derva, guaro derva), kvapioji medžiaga, dažiklis beta karotenas), fermentai ( kviečių)); rapsų aliejus; Valronos juodas šokoladas (minimalus kakavos sviestas 53%, grynas kakavos sviestas); kiaušiniai; keksų mišinys šokolado skonio (cukrus, kvietiniai miltai, sumažinto riebumo kakavos milteliai (9,8%), išrūgų milteliai, rapsų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, emulsikliai ( riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), natrio stearoil-2 laktatas, tešlos kildymo medžiaga ( dinatrio difosfatas), natrio karbonatas, kviečių glitimas, druska, stabilizatoriai
(karboksimetilceliuliozė, guaro derva, kvapioji medžiaga); migdolinė masė (abrikosų branduoliai, cukrus, migdolai ( 15%), vanduo, gliukozės sirupas, konservantas kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinos rūgštis); geriamas vanduo; juodo šokolado papuošimai ( kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis E322 (sojos), kvapioji medžiaga vanilės ekstraktas); imbieras
Maistingumas 100g produkto | |
Energinė vertė
Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Baltymai Druska |
1912,7 kJ/ 458,1kcal
27,4 g 8,0 g 46,5 g 36,0 g 6,3 g 0,7 g |
Grynasis kiekis 0,350 kg
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.