Pyragėlis "Eglutė"
  • Pyragėlis "Eglutė"
  • Pyragėlis "Eglutė"

Pyragėlis "Eglutė"

364
4,50 €
Su mokesčiais

Dominuoja Valronos pasiflorų ir baltojo šokoladų putėsiai, nuostabiai derantis su pasiflorų įdaru. Pagardintas traškiu ryžiniu sluoksneliu ir nedaug šokoladinio biskvito.

Kiekis
 

Sąlygos ir taisyklės

Sudėtis

Baltojo šokolado ir pasiflorų putėsiai, pagardinti traškiu sluoksniu ir tamsiu biskvitu

Sudedamosios dalys: balto šokolado putėsiai 52% (grietinėlė, baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga); pienas; „Valrhonos“ pasiflorų šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, išdžiovintos pasiflorų vaisių sultys (cukrus, pasifloros 17,3%, emulsiklis (sojų lecitinas), pienas); geriamasis vanduo, kiaušinių tryniai, cukrus, želatina); grietinėlės ir pasiflorų putėsiai 16% (grietinėlė, pasiflorų tyrė (pasifloros 90%, cukranendrių cukrus), cukrus, geriamasis vanduo, želatina); baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga); pasiflorų įdaras (pasiflorų tyrė (pasifloros 90%, cukranendrių cukrus), geriamasis vanduo, želatina); ryžių traškučiai (15%), ryžių miltai, cukrus, kukurūzų miltai, dekstrozė, druska), karamelizuotas cukrus, pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, maltodekstrinas, aromatinė karamelė (cukrus, gliukozės sirupas, sviestas, grietinėlė), kakavos sviestas, augaliniai riebalai (alyvpalmių), emulsiklis sojų lecitinas, natūrai kvapioji medžiaga); biskvitas 25% (kiaušiniaikvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), cukrus, kefyras, kakava, maistinė acto rūgštis 9% (minkštintas geriamas vanduo, maistinė acto rūgštis), maistinė soda).

(Galimi riešutų pėdsakai).

100 g produkto maistingumas
Energinė vertė

Riebalų

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandenių

iš kurių cukrų

Baltymų

Druskos

1180 kJ/ 284,6 kcal

23,8 g

14,1 g

14,4 g

25,8 g

3,2 g

0,3 g

Grynasis kiekis 90 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje

364