Tortas "Drakono metų"
Šokoladinio ir kondensuoto pieno biskvitinis tortas su citrininio, sviestinio bei kavos, maskarponės kremais.
Sąlygos ir taisyklės
Alergenai: kiaušiniai, kiaušinių baltymai, maskarponės sūris, sviestas, kviečių krakmolas, grietinėlė, lazdyno riešutai, kvietiniai miltai, kefyras.
Sudėtis
Biskvitinis tortas su citrininio, sviestinio „gliase” bei kavos kremais.
Sudedamosios dalys: sviestinis kremas (24%) ( sviestas, cukrus, kiaušinių tryniai, geriamas vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė); kavos, maskarpones kremas (22%) ( grietinėlė, plakamas kremas įdarams ir dekoravimui ( vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai: ( E420i, E460i, E466), emulsikliai: (E472b, E472e, (E322 sojų), pieno baltymai ( natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: ( E340, E331), druska, dažiklis: E160a), maskarpones sūris (pasterizuota grietinėlė (pieno), pasterizuotas pienas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), geriamas vanduo, grietinėlės stindiklis (cukrus, želatina, modifikuotas krakmolas, kiaušinio trynio milteliai, stabilizatorius dinatrio difosfatas, druska ), tirpi kava); citrininis kremas (18%) ( citrinos, cukrus, bulvių krakmolas, degtinė (degtinė 40% (geriamas vanduo, etanolis); morengas su džiovintais vaisiais ( cukrus, lazdyno riešutai, cukraus pudra, kiaušinių baltymai, džiovinti ananasai, džiovintos papajos); sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė); biskvitas (10%) (kiaušiniai, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis), cukrus, saldintas sutirštintas pienas (pienas, cukrus), kildinimo medžiaga natrio karbonatas); šokoladinis biskvitas (mišinys biskvitui (cukrus, kvietiniai miltai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, modifikuotas krakmolas, kakavos skaidulinės medžiagos, kvapiosios medžiagos, tešlos kildymo medžiagos, valgomoji druska, emulsikliai (E475, E471, E481)), kiaušiniai, rapsų aliejus, geriamas vanduo, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis);
Maistingumas 100g produkto | |
Energinė vertė
Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Baltymai Druska |
1221,4 kJ/ 292,1 kcal
16,0 g 8,5 g 35,0 g 30,0 g 2,4 g 0,1 g |
Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.