Tortas „Intriga“

Tortas „Intriga“

25,80  ( 1 kg )

Mūsų konditeriai išties pasistengė suderinti įprastai nederinamus produktus – avietes ir pomidorus!

Sujungti į vieną derinį švelnia gaiva ir rūgštele pasižyminčius ingredientus mums padėjo ypatingas „Philadelphia“, maskarponės sūris, natūrali grietinėlė ir baltas šokoladas. Spanguolių biskvitas su migdolų miltais, natūraliu sviestu, tikrais kiaušiniais, saldintas agavos sirupu.

Įdaras –  pomidorų ir aviečių tyrė be cukraus, raiškingumo pridės ir citrinų sultys.

Lengvumo tortui suteikia mača arbatos putėsiai, gardinti grietinėle, maskarponės ir mocarelos sūriais, kiaušinių tryniais, o subtilaus saldumo suteikia agavos sirupas.

 

Išvalyti
Pasirinkite kiekį

Sudedamosios dalys: kremas „mača“ (maskarpones sūris (grietinė, pienas, pasterizuotas pienas), grietinėlė, agavos sirupas, sūris „mozarela“ (pasterizuotas pienas, raugas, valgomoji druska), geriamas vanduo, kiaušinių tryniai, žalia arbata „mačia“, želatina); įdaras pomidorų ir aviečių, pektinas, citrinų sultys; baziliko kremas (pienas, grietinėlė, kiaušinių tryniai,  baltas šokoladas; sūris philadelphia (nenugriebtas pienas, grietinė , išrūgų baltymų koncentratas (iš pieno ), druska, rūgštis (citrinų rūgštis), pieno rūgšties kultūros), maskarpones sūris,geriamas vanduo, bazilikas, želatina); traškutis , kakavos sviestas, ryžių miltai, sviestas, migdolų miltai, migdolų drožlės, saulėgrąžų aliejus); spanguolių biskvitas (spanguolių tyrė (spanguolės 100 %), kiaušiniai, ryžių miltai,  kiaušinių baltymai,  migdolų miltai, agavos sirupas,  saldiklis ( maltitolis), sviestas).

( Galimi riešutų pėdsakai).

Alergenai: grietinė, pienas, grietinėlė, kiaušiniai, sviestas, migdolų miltai, migdolų drožlės.

Torto sudėtis čia.

Tortas „Intriga“ -
mūsų klientų atsiliepimai

4.6
664 atsiliepimai
>