Tortas „Rudeninis“

Tortas „Rudeninis“

23,80  ( 1 kg )

Dar vienas netikėtumas konditerijos istorijoje – tortas su baravykais!

Džiovinti baravykai švelniai ir subtiliai gardina biskvitą, o jam skonio išraiškingumo suteikia juodas šokoladas. Pekano riešutai ir baravykų aromatas kuria įspūdingą derinį.

Tortą valgyti bus traškus malonumas, nes traškųjį sluoksnį kepame su pekano riešutais, karameliniu šokoladu, migdolų riešutų pasta.

Kaip gi tortas be karamelės! Natūrali grietinėlė, sviestas, pieninis šokoladas ir žiupsnelis druskos  – derinys su baravykų skonio biskvitu stulbinantis. Ilgai svarstėme, kokios uogos ar vaisiai tiktų kremui. Vienbalsis meistrų pasirinkimas – slyvos! O jos gardintos juodu ir pieniniu šokoladu.

 

Išvalyti
Pasirinkite kiekį

Sudedamosios dalys: kremas su baravykais (juodas šokoladas (kakavos masė iš Ecuador pupelių, cukrus, kakavos sviestas); grietinėlė; pienas; kiaušinių tryniai;  invertinis cukrus (rafinuotas cukrus, vanduo); geriamas vanduo; gliukozė; malti džiovinti baravykai;  standiklis želatina); traškus pekano sluoksnis, prieskoniai, natūralus vanilės ekstraktas); migdolų riešutų pasta (cukrus, migdolų riešutai, augaliniai riebalai ( saulėgrąžų), emulsiklis: sojų lecitinas); karameluizuoti pekano riešutai (pekano riešutai ( pekaninių karijų riešutai); cukrus; rapsų aliejus); traškūs dribsniai    (kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai ( saulėgrąžų, rapsų) įvairiomis proporcijomis; karamelė 17% (cukrus; grietinėlė; pieniškas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė iš Santo Domingo pupelių; druska); (sviestas; migdolų miltai; rudasis cukranendrių cukrus; kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis); pilno grūdo miltai (viso grūdo dalių kvietiniai  miltai); kakava); biskvitas su baravykais (rudas cukrus; kiaušiniai; kvietiniai miltai; slyvų kremas;  pieniškas šokoladas; juodas šokoladas (kakavos masė iš Madagaskar pupelių, cukrus, kakavos sviestas; sviestas; geriamas vanduo; juodas Valrhonos  šokoladas.

( Galimi kitų rūšių riešutų pėdsakai)

Alergenai: sojų lecitinas, grietinėlė, pienas, kiaušinių tryniai, pienas, migdolų riešutai, pekano riešutai, miežiai, sviestas, kvietiniai miltai, kiaušiniai.

Torto sudėtis čia.

Tortas „Rudeninis“ -
mūsų klientų atsiliepimai

4.5
769 atsiliepimai
>