Šio meto šventės vyksta kitaip – bendraujame telefonu ar per kompiuterio ekraną. Tačiau tai nereiškia, kad mažiau mylime, rūpinamės, rodome dėmesio. Jau šv. Velykos parodė, kad galime būti supratingi ir atsakingi, nelankydami artimųjų, ypač vyresnio amžiaus tėvų ar senelių, tačiau juos džiugindami gardžiomis dovanomi.

Motinoms ypatingi meistrų tortai

Artėja Motinos diena – ypatinga ir jautri kiekvienos šeimos šventė. „Bijolos“ meistrai, kaip ir kiekvienais metais, šią dieną pasitinka išskirtiniais tortais ir kitais gardumynais: nuo pyragų, sausainių, desertų iki specialiai Mamoms dekoruotų tortukų. Šiemet suprasdami, kad didelio svečių būrio prie stalo nebus, pasirūpinome, kad tortukai būtų mažesnio svorio, tačiau jų skonis nustebins visas mylimas Mamas.

Visus „Bijolos“ gaminius kepame naudodami tik natūralius ingredientus: sviestą, kiaušinius, grietinėlę, Lietuvos sodų ar egzotinių vaisių bei uogų tyres. Patys kepame purų biskvitą, plakame kremą, o dekoruojame taip, kad nepaliaujame stebinti išmone ir subtilumu.

Tradicinė duona jūsų stalui

Ne tik tortais esame gyvi! Šiuo sudėtingu laikotarpiu pradėjome kepti natūralaus raugo pagal tradicinį receptą gaminamą ruginę ir kvietinę duoną. Tikrai nustebinsite Mamas, jei užsakysite visą paketą: duonelės, pyrago ir tortuką. O mes Mamoms nuvešime ir saugiai perduosime, kol kas Vilniuje ir Kaune, perkant už 20 eur.

Paskubėkite užsisakyti, kad galėtumėm laiku ir tinkamai parengti dovaną jūsų mylimai Mamai. https://bijola.lt/proginiai-tortai-pagal-uzsakyma/