Negalime aplankyti Mamos – padovanokime tortą

Šio meto šventės vyksta kitaip – bendraujame telefonu ar per kompiuterio ekraną. Tačiau tai nereiškia, kad mažiau mylime, rūpinamės, rodome dėmesio. Jau Šv. Velykos parodė, kad galime būti supratingi ir atsakingi, nelankydami artimųjų, ypač vyresnio amžiaus tėvų ar senelių, tačiau juos džiugindami gardžiomis dovanomi. Motinoms ypatingi meistrų tortai Artėja Motinos…

“Bijolos” duona kasdien šviežia

Dirbame ir stengiamės padėti žmonėms saugiai ir patogiai apsirūpinti šviežiais, gardžiais produktais. Mūsų naujiena – juoda ruginė duona, kepame ir pagardintą sėklomis. Tai sveikatos ir nuotaikos užtaisas jūsų šeimai, kuriai karantine reikia papildomo rūpesčio ir dėmesio. Senovinis receptas Duoną kepame su natūraliu raugu, kuris mūsų ceche gaminamas, rauginant ruginius miltus…

Mes dirbame, asortimentą pritaikome naujoms sąlygoms ir atvežame į namus

Karantinas privertė visus keisti gyvenimo būdą, tačiau ir sėdėdami namuose norime gero, kokybiško, šviežio maisto. Todėl mes ir dirbame. Kurkime šventes namuose, užsisakyti tortuką internetu, mes kepame mažas versijas. Nurodykite, kokio svorio, o mes šviežiai pagaminsime, papuošime – joks gimtadienis neturi praeiti nepastebėtas, joks vaikas neturi likti be džiugesio užpūsti…

Metų tendencija: tradicinėmis ir pievų gėlėmis dekoruoti vestuviniai tortai

Konditerijos puošybos ekspertai prognozuoja, kad drauge su gėlėta rūbų audinių mada gėlės vis tvirčiau žengia į konditerijos dekoro pasaulį. Nenuostabu, kad technologijų apsuptyje žmonės vis labiau gręžiasi į gamtą. Įprasta tortus, ypač iškilmingų progų, vestuvinius, gausiai dekoruoti gėlėmis, kurios formuojamos iš cukraus masytės. Įmantrių ar kuklesnių, natūralias primenančių gėlių ant…

Pasaulio konditerių naujienos: skonis, natūralumas

„Europain“, kasmet Paryžiuje rengiama viena didžiausių konditerijos parodų, per 4 dienas sukvietė visus įdomiausius pasaulinės duonos ir konditerijos pramonės žaidėjus: renginyje apsilankė daugiau nei 38 000 profesionalų, kurie nepabūgo tuo metu vykusio viešojo transporto paslaugų streikų. “Bijolos” meistrų grupė parodoje domėjosi Europoje vyraujančiomis konditerijos madomis ir tendencijomis, bendravo su stenduose…

Ką žinome apie keksiukus “cupcakes”?

Visi mėgstame mielus, mažus, žaismingus ir visada skanius keksiukus. O kokia gi šio gardumyno, užvaldžiusio pasaulį, istorija? Tam tikros formos pyragėliai egzistavo nuo senų senovės, o šiandien pažįstamus apvalius pyragėlius, dekoruotus glaistu, galime rasti jau XVII amžiuje. Tačiau tikrą populiarumą jie įgavo tobulėjant kepimo priemonėms: geresnėms krosnelėms, metalinėms pyragėlių formoms…

Naujoje svetainėje sukūrėme e-parduotuvę jūsų patogumui

Daug klientų vis dažniau mūsų klausdavo, kada turėsime e-parduotuvę, kurioje greitai ir patogiai galima bus nusipirkti firminių tortų, desertų, pyragaičių ar užsisakyti proginių tortų. Mes nuoširdžiai įsiklausome į visus pageidavimus, pasiūlymus, girdime jūsų norus ir džiugiai pranešame, kad startavo mūsų nauja BIJOLOS svetainė, kurioje platų tortų ir desertų asortimentą turinti…

Užsakome proginį tortą: sėkmingo pasirinkimo žingsniai

Ištikimi klientai žino, kad su Bijola nereikia stabdyti fantazijos, galima drauge sukurti pačius nuostabiausius tortus. Mūsų e-parduotuvėje sukurta patogi Užsakymo forma, kuri padės mums laiku ir tiksliai gauti jūsų pageidavimus ir pagaminti ypatingą, tik jums ir jūsų šventei skirtą tortą. Pradėkite nuo mūsų kurtų tortų galerijos, gal ten rasite įkvėpimo,…

Kaip patogiai ir greitai nusipirkti firminį Bijolos tortą

Firminiai tortai – tai didelis pačių įvairiausių skonių ir puošybos asortimentas, kurtas Bijolos meistrų per du kompanijos gyvavimo dešimtmečius, tobulintas klausantis klientų pageidavimų, sekant Europos meistrų tradicijas ir naujai gimstančias tendencijas, tačiau ištikimai laikantis principo – naudoti tik kokybiškus, natūralius produktus tortų gamybai.   Jūsų patogumui firminiai tortai suskirstyti į…

„Bijola“ atsinaujina

Šiemet minime 22 veiklos metus. Net negalime suskaičiuoti, kiek tortų, pyragų, pyragaičių iškepėme ir papuošėme Lietuvos žmonėms. Jaučiamės tapę šeimų ir kolektyvų švenčių dalimi, juk mūsų gaminiai dažnai tampa šventinio vakaro akcentu, jie džiugina ir stebina jaunuosius, jubiliatus, svečius, juos išdidžiai ir dosniai dalina kiekvienam šventės dalyviui. Nutarėme, kad metas…