Firminių tortų sudėtis

Tortas „Citrininis“

Biskvitinis – kapotos tešlos tortas su citrininiu kremu, karamele, riešutais.

Sudedamosios dalys: sviestas, cukrus, grietinėlė, kapotos tešlos pusgaminis 12% (kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), grietinės ir augalinių aliejų mišinys (nugriebtas pienas, augaliniai aliejai (palmių ir taukmedžio branduolių), grietinėlė, stabilizatorius acetilinto dikrakmolo adipatas, želatina, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, pieno rūgšties bakterijų kultūra), margarinas  (augaliniai riebalai ir aliejus, vanduo, emulsikliai: sojų lecitinas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotinas); juodas šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: E322 (sojų lecitinas), natūrali vanilės kvapioji medžiaga); biskvitas (kiaušiniai, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), cukrus, kepimo milteliai, citrinos); citrinos 9% , sirupas drėkinimui  (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė); bulvių krakmolas; kiaušinių tryniai; migdolų riešutai (2.5%); lazdyno riešutai (2.5%); graikiški riešutai ( 2.5%); aromatinė medžiaga vanilinis cukrus.

(Galimi riešutų pėdsakai).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

2099,5 kJ/ 504,1 kcal

34,2 g

17,6 g

44,2 g

32,2 g

4,8 g

0,1 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Jogurtinis“

Biskvitinis tortas su jogurtiniu grietinėlės kremu

Sudedamosios dalys: jogurtas (40%) (pienas, persikai 11%, cukrus, gliukozės fruktozės sirupas, modifikuotas krakmolas, tirštikliai: pupenių derva, pektinas, grietinėlė, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: trinatriocitratas, citrinų rūgštis, jogurtinės bakterijos);

biskvitas 27% (kiaušiniai, geriamasis vanduo, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis), cukrus, pasta Colco (vanduo, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, natūrali kvapioji medžiaga (apelsinų)kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis)); grietinėlės kremas 20% (grietinėlė, grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis);

žele (geriamasis vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis , želatina, braškinė pasta (vanduo, gliukozės sirupas, invertuotas cukraus sirupas, etilo alkoholis, propilenglikolis, tirštiklis ksantanas, dažikliai: kochinelas, karmino rūgštis, karminas ir alfa- beta- ir gama- karotinas, stabilizatorius sorbitas, saulėgrąžų aliejus); geriamasis vanduo; želatina.

(Galimi riešutų pėdsakai)

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

826 kJ/ 197 kcal

9,1 g

5,7 g

23,0 g

15,0 g

5,6 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Karališkas“

Biskvitinis-baltyminis tortas su sviestiniu kakaviniu kremu, šokoladu ir riešutais

Sudedamosios dalys: sviestinis kakavinis kremas 39% (grietinėlė, vanduo, kakavos milteliai 22%, cukrus, sviestas); šokoladas 18% (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis: (saulėgrąžų lecitinas) ,natūrali kvapioji medžiaga: (vanilė); šokoladinis biskvitas 12% (kiaušiniai, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis),cukrus, kefyras, kakavos milteliai 22%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga maistinė acto rūgštis 9%, kildinimo medžiaga natrio karbonatas); lazdyno riešutai 10%; baltyminis pusgaminis 10% (kiaušinių baltymai, cukrus); biskvitas 6% (kiaušiniai, cukrus, saldintas sutirštintas pienas 8% (pienas, cukrus), kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis), kildinimo medžiaga natrio karbonatas); sirupas drėkinimui  (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė)).

Tamsaus šokolado skonio glajus (cukrus, hidrinti augaliniai riebalai, kakavos milteliai, emulsiklis-sojos lecitinas, kvapiosios medžiagos).

(Galimi riešutų pėdsakai).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Skaidulinės medžiagos

Baltymai

Druska

1830 kJ/ 439 kcal

26,0 g

15,0 g

45,0 g

40,0 g

2,9 g

4,7 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Katalina“

Biskvitinis tortas su kiaušinių likerio skonio grietinėlės kremu ir juodųjų serbentų džemu

Sudedamosios dalys: biskvitas 30% (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis); vanduo; mišinys biskvitų gamybai (kviečių  krakmolas, kvietiniai miltai, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, emulsikliai: riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, tešlos kildinimo medžiagos: di- ir polifosfatai, natrio karbonatas, nugriebto pieno milteliai, valgomoji druska, dažikliai: alfa- beta- ir gama- karotinas, riboflavinas), geriamas vanduo)); apelsinų sultys (apelsinų sultys iš koncentrato, cukraus sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis);kiaušinių likerio skonio grietinėlės stingdiklis 24% (cukrus, gliukozė, želatina, natūrali kvapioji medžiaga, dažantis augalinis ekstraktas, druska); grietinėlės kremas 10% (grietinėlė, grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); juodųjų serbentų džemas 4% (gliukozės ir fruktozės sirupas, juodieji serbentai (35%), cukrus, tirštiklis- pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga- citrinų rūgštis, konservantas E202).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Skaidulinės medžiagos

Baltymai

Druska

979 kJ/ 232 kcal

4,6 g

2,7 g

43,0 g

33,0 g

0,2 g

4,5 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: 0ᵒC…+6ᵒC temperatūroje, esant ne didesnei kaip 75% santykinei oro drėgmei.

 

Tortas „Lazdynas“

Biskvitinis tortas su plaktos grietinėlės kremu ir riešutais

Sudedamosios dalys: grietinėlės kremas  (grietinėlė, cukrus, aromatinė medžiaga vanilinis cukrus);

geltonasis biskvitas  (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), mišinys biskvitų gamybai (kviečių  krakmolas, kvietiniai miltai, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, emulsikliai: riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, tešlos kildinimo medžiagos: di- ir polifosfatai, natrio karbonatas, nugriebto pieno milteliai, valgomoji druska, dažikliai: alfa- beta- ir gama- karotinas, riboflavinas), geriamasis vanduo; lazdyno riešutai 12%;

šokoladinis biskvitas  (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga -askorbo rūgštis), bulvių krakmolas, kakavos milteliai 20-22%, sviestas, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); juodo šokolado glaistas (cukrus, hidrinti augaliniai riebalai (palmių branduolių), kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1582,3 kJ/379,8kcal

25,6 g

10,01 g

32,2 g

22,5 g

5,2 g

0,18 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Magija“

Karamelės skonio tortas su šokolado ir purios grietinėlės kremu, riešutų morengu.

Sudedamosios dalys: karamelinis kremas 47% (saldintas sutirštintas pienas (pienas , cukrus ), sviestas, lazdyno riešutai; karamelinis biskvitas ( kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), cukrus, saldintas sutirštintas pienas (pienas, cukrus),kiaušiniai, kiaušinių tryniai, kildinimo medžiaga natrio karbonatas);  juodas šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas ( E322), kvapioji medžiaga: natūrali vanilė), grietinėlė );  morengas su riešutais 8%,  lazdyno riešutai; kiaušinių baltymai; cukrus; cukraus pudra; sirupas drėkinimui ( cukrus, geriamas vanduo); cukrus.

(Galimi riešutų pėdsakai).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1758 kJ/ 421 kcal

24,5 g

13,8 g

43,3 g

31,6 g

6,8 g

0,1 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Maskarponė“

Purus biskvitas su maskarponės sūriu

Sudedamosios dalys: raudonųjų serbentų džemas ( 35% raudonųjų serbentų, gliukozės- fruktozės sirupas, cukrus, tirštiklis- pektinas, konservantas E202, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, konservantas E 202); grietinėlė; geltonasis biskvitas (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), mišinys biskvitų gamybai (kviečių  krakmolas, kvietiniai miltai, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, emulsikliai, tešlos kildinimo medžiagos: natrio karbonatas, nugriebto pieno milteliai, valgomoji druska); maskarpones sūris (13,5%); kiaušinių tryniai; cukrus; geriamas vanduo; želatina.

Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1372 kJ/ 325 kcal

5,8 g

2,3 g

60,0 g

31,0 g

7,7 g

0,2 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Naktelė“

Biskvitinis kakavinis  tortas su grietinės kremu

Sudedamosios dalys: grietinė 56%; kakavinis biskvitas 30% (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis), kakavos milteliai 22%,  kildinimo medžiaga natrio karbonatas); cukrus; citrinų sultys; geriamas vanduo; želatina.

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Skaidulinės medžiagos

Baltymai

Druska

1303 kJ/ 313 kcal

20,0 g

10,0 g

27,0 g

21,0 g

1,3 g

5,5 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

Tortas „Lazdynas“

Biskvitinis tortas su plaktos grietinėlės kremu ir riešutais

Sudedamosios dalys: grietinėlės kremas  (grietinėlė, cukrus, aromatinė medžiaga vanilinis cukrus); geltonasis biskvitas  (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), mišinys biskvitų gamybai (kviečių  krakmolas, kvietiniai miltai, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, emulsikliai: riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, tešlos kildinimo medžiagos: di- ir polifosfatai, natrio karbonatas, nugriebto pieno milteliai, valgomoji druska, dažikliai: alfa- beta- ir gama- karotinas, riboflavinas), geriamasis vanduo; lazdyno riešutai 12%; šokoladinis biskvitas  (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga -askorbo rūgštis), bulvių krakmolas, kakavos milteliai 20-22%, sviestas, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); juodo šokolado glaistas (cukrus, hidrinti augaliniai riebalai (palmių branduolių), kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1582,3 kJ/379,8kcal

25,6 g

10,01 g

32,2 g

22,5 g

5,2 g

0,18 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Šampaninis“

Biskvitinis tortas su šampaninio skonio grietinėlės kremu ir juodojo šokolado įdaru

Sudedamosios dalys: grietinėlės kremas 47% (grietinėlė , grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); šokoladinis biskvitas 20% (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai(miltų apdorojimo medžiaga-  askorbo rūgštis), bulvių krakmolas, kakavos milteliai, sviestas, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); balto šokolado – šampaninis  įdaras (baltasis šokoladas 59% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos natūrali vanilė) grietinėlė, cukrus, alkoholis 5%, sutirštintos išrūgos, pieno baltymai); sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė); šviesus biskvitas 8% (kiaušiniai, kvietiniai miltai( miltų apdorojimo medžiaga –  askorbo rūgštis), cukrus, saldintas sutirštintas pienas 8% (pienas, cukrus), kildinimo medžiaga natrio karbonatas); lazdyno riešutų krokantai (cukrus, lazdyno riešutai); geriamas vanduo; juodo šokolado glaistas (cukrus, pilnai hidrinti augaliniai riebalai (palmių branduolių), kakavos milteliai 16%, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas); želatina.

(Galimi riešutų pėdsakai.)

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Skaidulinės medžiagos

Baltymai

Druska

1355 kJ/ 324 kcal

19,0 g

11,0 g

33,0 g

29,0 g

0,7 g

05,0 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Špinatų“

Biskvitinis špinatų tortas su mėlynėmis ir mėlynių grietinėlės kremu

Sudedamosios dalys: špinatų biskvitas (cukrus,  kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), špinatai (20%), rapsų aliejus, kiaušiniai, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kepimo milteliai, citrinų sultys, soda,  aromatinė medžiaga vanilinis cukrus, druska); mėlynių grietinėlės kremas (22%)( grietinėlė, mėlynių tyrė (mėlynės (90%), cukrus (10%)), cukrus, citrinų sultys, geriamas vanduo, želatina); mėlynių žele (mėlynių tyrė ( mėlynės (90%), cukrus (10%)), cukrus, geriamas vanduo, želatina); mėlynių uogos (13%).

(Galimi riešutų pėdsakai).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1090 kJ/260,1 kcal

12,6 g

3,2 g

33,1 g

21 g

3,6 g

0,4 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas  „Viktorija“

Biskvitinis-kapotos tešlos tortas su grietinėlės kremu, džiovintom slyvom  ir karamele

Sudedamosios dalys: karamelinis kremas 22% (saldintas sutirštintas pienas 8% (pienas 55%, cukrus 45%), grietinėlė, cukrus, sviestas); kapotos tešlos pusgaminis 18% (kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), grietinės ir augalinių aliejų mišinys (nugriebtas pienas, augaliniai aliejai (palmių ir taukmedžio branduolių), grietinėlė, stabilizatorius acetilinto dikrakmolo adipatas, želatina, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, pieno rūgšties bakterijų kultūra),  margarinas (augaliniai riebalai ir aliejus, vanduo, emulsikliai: sojų lecitinas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotinas), geriamas vanduo, druska; šokoladinis biskvitas  (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), bulvių krakmolas, kakavos milteliai, sviestas , kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); grietinėlės kremas14% (grietinėlėgrietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); vyšnių įdaras 11% (vyšnios (60%), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, konservantas kalio sorbatas, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); džiovintos slyvos 10%; sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė); stindiklis grietinėlei (cukrus, želatina, modifikuotas krakmolas, kiaušinio trynio milteliai, stabilizatorius di- ir polifosfatai, druska), džiovintos slyvos, degtinė 40% (geriamas vanduo, etanolis); geriamas vanduo.

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Skaidulinės medžiagos

Baltymai

Druska

1434 kJ/ 343 kcal

17,0 g

9,5 g

42,0 g

32,0 g

1,6 g

4,6 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Belgiško šokolado“

Biskvitinis tortas su Belgiškais juodojo ir pieniško šokolado kremais

Sudedamosios dalys: biskvitas 52% (cukrus, kefyras, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis), rapsų aliejus, kiaušiniai, kakavos milteliai, geriamas vanduo, tirpi kava, soda, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), druska); juodo šokolado kremas 30% ( grietinėlė, Belgiškas juodas šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: (sojų lecitinas), natūrali vanilės kvapioji medžiaga); pieniško šokolado kremas 30% (grietinėlė, Belgiškas pieniškas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis: (sojų lecitinas), natūrali vanilė, vanilės kvapioji medžiaga); sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo, brendis 36%).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

2019,2 kJ/ 483,5 kcal

28,6 g

13,9 g

50,5 g

39,5 g

6,1 g

0,4 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

Tortas „Pistacijų“

Biskvitinis pistacijų tortas su juodųjų serbentų tyrę ir pistacijų  grietinėlės kremu

Sudedamosios dalys: pistacijų kremas (26%) (grietinėlė, pistacijų pasta (10%), ( migdolai, cukrus, dekstrozė, anakardžių riešutai, pistacijos (7%), saulėgrąžų aliejus, kukurūzų krakmolas, kvapiosios medžiagos, emulsiklis: (sojų lecitinas), dažikliai (E 100, E141),  geriamas vanduo, cukrus, želatina); juodųjų serbentų kremas (26%) (grietinėlė, juodųjų serbentų tyrė  (juodi serbentai (90%), cukrus (10%), cukrus, geriamas vanduo, želatina); balto šokolado kremas (grietinėlė, baltas  šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis E322 (sojos), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pienas, pasterizuoti  kiaušinių tryniai ( kiaušinių tryniai 99,9% rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis),  geriamas vanduo, želatina); juodųjų serbentų tyrė 15% (juodi serbentai (90%), cukrus (10%), cukrus, geriamas vanduo, želatina); pistacijų biskvitas (10%) ( kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai  (miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), mišinys biskvitui ( kviečių krakmolas, kvietiniai miltai, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, emulsikliai: (E475, E471), tešlos kildymo medžiagos: (E450, E500), druska, dažikliai: (E160a, E101)), pistacijų pasta 16% (migdolai, cukrus, dekstrozė, anakardžių riešutai, pistacijos (7%), saulėgrąžų aliejus, kukurūzų krakmolas, kvapiosios medžiagos, emulsiklis: (sojų lecitinas), dažikliai: (E100, E141),  geriamas vanduo). (Galimi riešutų pėdsakai).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1208 kJ/ 290,5 kcal

21,3 g

13,3 g

20,5 g

20,0 g

4,3 g

0,2 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Vaivorykštė“

Vaisių tyrių tortas su jogurtu be laktozės

Sudedamosios dalys: vaisių tyrės (70%) (juodųjų serbentų tyrė (juodųjų serbentų sultys 90%, cukrus 10%), braškių tyrė ( braškės 90%, cukrus 10%), mango tyrė (mangai 90%, cukrus 10%), kriaušių tyrė (kriaušė 90%, cukrus 10%, antioksidantas askorbo rūgštis, citrinų rūgštis)); jogurtas be laktozės (30%)(pienas, želatina, pradinė kultūra, lactobacilus GG, vitaminas D) ; geriamas vanduo; želatina.

(Galimi riešutų pėdsakai).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

400 kJ/ 94,4 kcal

0,9 g

0,5 g

16,4 g

16,0 g

5,2 g

0 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Velvet“

Rausvos spalvos biskvitinis tortas su maskarponės ir grietinėlės kremu

Sudedamosios dalys: biskvitas (kepimo mišinys (cukrus, kvietiniai miltai, modifikuotas krakmolas E1414, palmių aliejus, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis E 471, E 472b, džiovintas gliukozės sirupas, sojos miltai, tešlos kildymo medžiagos E450, E500, natrio kazeinatas, albuminas, druska, kvapiosios medžiagos, konservantas E202, dažiklis E120, E160a), kiaušiniai, rapsų aliejus, geriamas vanduo); maskarpones grietinėlės kremas (55%) (grietinėlė, geriamas vanduo, maskarponės stabilizatorius (cukrus, cukraus pudra, maskarpones milteliai, lakozė, želatina, modifikuotas krakmolas E1414, kvapiosios medžiagos, kiaušinių trynių milteliai, raudonasis palmių aliejus, dažiklis E 160a, druska).   (Galimi riešutų pėdsakai). 

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1502,1kJ/ 361,6 kcal

27,8 g

11,5 g

23,5 g

14,0 g

4,2 g

0,9 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Karolina“

Biskvitinis tortas su varškės kremu, „crem brule“ kremu ir juodųjų serbentų tyre

Sudedamosios dalys: cream brule kremas 28% (grietinėlė, mišinys desertų gamybai (cukrus, modifikuotas krakmolas, kvapioji medžiaga (laktozė); standiklis karageninas; dažiklis: karotinas, druska; tirštiklis ceratonijų derva, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos kalio fosfatai); varškės kremas 25% (varškė, saldintas sutirštintas pienas 8% (pienas 55%, cukrus 45%); grietinėlė, geriamas vanduo, želatina, citrinos žievelė);  juodųjų serbentų tyrė 18% (juodi serbentai (90%), cukrus (10%)); geriamas vanduo, želatina); biskvitas  (kiaušiniai, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), cukrus, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); rafinuotas rapsų aliejus,  kvapioji medžiaga vanilinis cukrus; sviestiniai traškučiai (cukrus, invertuotas cukraus sirupas, sviestas (18,8%), gliukozės sirupas, druska, nugriebto pieno milteliai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (natrio karbonatas), emulsiklis: (saulėgrąžų lecitinas), kvapioji medžiaga); sirupas drėkinimui  (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1100 kJ/ 263 kcal

13,8 g

6,5 g

30,6 g

23,3 g

4,1 g

0,3 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje, esant ne didesnei kaip 75% santykinei oro drėgmei.

 

Tortas „Latte“

Biskvitinis tortas su kavos skonio grietinėlės kremu ir migdoliniu įdaru

Sudedamosios dalys: migdolinis įdaras 26%  (migdolų riešutų pasta (cukrus, migdolų riešutai 46,5%, augaliniai riebalai, emulsiklis sojų lecitinas); grietinėlės kremas  (grietinėlė, grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); geltonasis biskvitas  (kiaušiniai, cukrus, mišinys biskvitų gamybai (kviečių  krakmolas, kvietiniai miltai, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, emulsikliai, kildinimo medžiagos, nugriebto pieno milteliai, valgomoji druska; geriamas vanduo;  lazdyno riešutai; pieno su kava skonio stingdiklis 8% (augalinis palmių aliejus, pieno milteliai, gliukozės sirupas, sausos išrūgos, modifikuotas bulvių krakmolas, tirštiklis natrio alginatas, skrudinti kvietinio salyklo miltai, kakava, kvapiosios medžiagos, druska ), balto šokolado skonio diskai (cukrus, nehidrinti augaliniai riebalai (palmių branduolių), lieso  pieno milteliai(8%), laktozė, emulsiklis (sojų lecitinas E322), kvapiosios medžiagos; saldintas sutirštintas pienas 8% (pienas 56,5%, cukrus 43,5%); traškūs kvietiniai dribsniai (kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai, dehidratuoto pieno riebalai, pieno cukrus, pieno baltymai, druska, miežinio salyklo ekstraktas, kildinimo medžiaga natrio karbonatas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, antioksidantai tokoferolių ekstraktai).

(Galimi riešutų pėdsakai).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1377,4 kJ/ 330,2kcal

20,8 g

9,2 g

31,0 g

17,6 g

4,9 g

0,2 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje, esant ne didesnei kaip 75% santykinei oro drėgmei.

 

Tortas „Medaus“

Biskvitinis medaus tortas su grietinėlės kremu

Sudedamosios dalys: medaus biskvitas 32% (kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis), kiaušiniai, cukrus, dirbtinis medus (gliukozės ir fruktozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, medaus kvapioji medžiaga), margarinas  (vanduo, hidrinti augaliniai aliejai, emulsikliai,sojų lecitinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotenas), kildinimo medžiaga natrio karbonatas); grietinėlės kremas 40% (grietinė, grietinėlė, augalinė grietinėlė (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus 27% , cukrus, stabilizatoriai ( E420i , E460i, E466), emulsikliai: ( E472b, E472e, E322 sojų pieno baltymai ( natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos ( E340, E331), druska, dažiklis E160a), cukrus; sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo ); citrinų sultys; geriamas vanduo; želatina.

Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Skaidulinės medžiagos

Baltymai

Druska

1340 kJ/ 320 kcal

16,0 g

10,0 g

40,0 g

30,0 g

0,7 g

3,7 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: 0ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Močiutės“

Biskvitinis tortas su plaktos grietinėlės kremu ir šaldytom braškėm

Sudedamosios dalys: plaktos grietinėlės kremas 60% (grietinėlė, grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); biskvitas 24% (kiaušiniai, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis); cukrus; saldintas sutirštintas pienas 8% (pienas, cukrus), kildinimo medžiaga natrio karbonatas); šaldytos braškės 17%;  sulčių surišėjas (cukrus, modifikuotas kukurūzų krakmolas, gliukozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Skaidulinės medžiagos

Baltymai

Druska

1117 kJ/ 269 kcal

19,0 g

13,0 g

21,0 g

15,0 g

0,6 g

3,1 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Prancūziškas“

Trapaus ir citrininio biskvito tortas su braškių, citrinų kremais.

Sudedamosios dalys: citrinų kremas (kiaušiniai, sviestas, citrinų sultys 6% , cukrus,  apelsinų sultys, geriamas vanduo, želatina); braškių kremas ( braškių tyrė (braškės 90%, cukrus 10%), cukrus, gliukozės sirupas); citrinų biskvitas (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), migdolų miltai (migdolai 100%) , rapsų aliejus, citrinos, cukrus, druska); grietinėlė; citrinų kremas (kiaušinių baltymai, cukrus, grietinėlė,  citrinų sultys, apelsinų sultys, želatina); trapus biskvitas (sviestas, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis),cukraus pudra, kukurūzų miltai, druska).

(Galimi riešutų pėdsakai)

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1200,8 kJ/ 289,0kcal

22 g

10,3 g

19,7 g

14,1 g

3,2 g

0,2 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūra.

 

Tortas  „Bajorų“

Kapotos tešlos lakštai su aguoniniu, karamelės biskvitu ir plikytu kremu.

Sudedamosios dalys: aguoninis sluoksnis (saldintas sutirštintas pienas 8% (cukrus, pienas), kiaušiniai, aguonos, geriamas vanduo, cukrus, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis) žemės riešutų trupiniai, kepimo milteliai);grietinėlė; kapotos tešlos pusgaminis (kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), grietinės ir augalinių aliejų mišinys (nugriebtas pienas, augaliniai aliejai (palmių ir taukmedžio branduolių), grietinėlė, stabilizatorius acetilinto dikrakmolo adipatas, želatina, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, pieno rūgšties bakterijų kultūra), margarinas  (augaliniai riebalai ir aliejus, vanduo, emulsikliai: sojų lecitinas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotinas); cukrus, kiaušinių tryniai; sviestas; aromatinė medžiaga vanilinis cukrus.

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1783,5 kJ/ 428,7 kcal

31,0 g

16,2 g

32,6 g

21,0 g

5,0 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Drakono metų“

Biskvitinis tortas su citrininio, sviestinio „gliase“ bei kavos kremais.

Sudedamosios dalys: sviestinis kremas (24%) (kiaušinių tryniai, cukrus, geriamas vanduo, sviestas, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė); kavos, maskarpones kremas (22%) (grietinėlė, maskarpones sūris, geriamas vanduo, grietinėlės stindiklis (cukrus, želatina, modifikuotas krakmolas, kiaušinio trynio milteliai, stabilizatorius dinatrio difosfatas, druska ), tirpi kava); citrininis kremas (18%) (citrinos, cukrus, kviečių krakmolas, degtinė (degtinė 40% (geriamas vanduo, etanolis); morengas su džiovintais vaisiais (cukrus, lazdyno riešutai, cukraus pudra, kiaušinių baltymai, džiovinti ananasai 10%, džiovintos papajos 10%); sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė); biskvitas (10%) (kiaušiniai, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis), cukrus, karamelinis įdaras ( gliukozės ir fruktozės sirupas, saldintas pieninis gaminys, pieno kilmės medžiagos: (išrūgos, pasukos, nugriebtas pienas , cukrus, palmių riebalai, stabilizatoriai: (E407, E332, E339), emulsikliai ( E471, sojų lecitinas ) grietinėlės kvapioji medžiaga, cukrus, geriamas vanduo, tirštiklis pektinas, margarinas ( rafinuoti augaliniai aliejai (palmių, rapsų), vanduo, emulsikliai: (E471 riebalų ir rūgščių mono-  ir digliceridai, E322 lecitinas rapsų), druska 0,2%, aromatas, karamelės kvapioji medžiaga, karamelizuotas cukraus sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, konservantas E202) šokoladinis biskvitas  (kiaušiniai, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis), cukrus, kefyras, kakavos milteliai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga maistinė acto rūgštis 9%, kildinimo medžiaga natrio karbonatas).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1221,4 kJ/ 292,1 kcal

16,0 g

8,5 g

35,0 g

30,0 g

2,4 g

0,1 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Graikiškas“

Graikiškų riešutų ir razinų biskvitas su medaus kremo pertepimu

Sudedamosios dalys: grietinė;  biskvitas (kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), razinos 23%, kefyras, dirbtinis medus (gliukozės sirupas, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, degintas cukrus, kvapiosios medžiagos), sviestas, graikiški riešutai (11%), cukrus,  kildinimo medžiaga natrio karbonatas); saldintas sutirštintas pienas 8% (pienas 55%, cukrus 45%),  sviestas, natūralus medus.

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1801,8 kJ/ 429,4 kcal

18,6 g

7,0 g

59,5 g

35,7 g

6,0 g

0,04 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Juodasis miškas“

Biskvitinis tortas su grietinėlės kremu ir vyšniomis

Sudedamosios dalys: grietinėlės kremas 40% (grietinėlė, grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); vyšnių įdaras 20% (vyšnios (60%), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, konservantas kalio sorbatas, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); šokoladinis biskvitas 18% (kiaušiniai,  kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis),cukrus, kefyras, kakavos milteliai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga maistinė acto rūgštis 9%, kildinimo medžiaga natrio karbonatas); geriamas vanduo; sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė); juodo šokolado glaistas (cukrus, pilnai hidrinti augaliniai riebalai (palmių branduolių), kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas)); želatina; cukrus; kiaušinių tryniai; braškinė pasta (vanduo, gliukozės sirupas, invertuotas cukraus sirupas, etilo alkoholis, propilenglikolis, tirštiklis ksantanas, dažikliai: kochinelas, karmino rūgštis, karminas ir alfa- beta- ir gama- karotinas, stabilizatorius sorbitas, saulėgrąžų aliejus).

(Galimi riešutų pėdsakai).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Skaidulinės medžiagos

Baltymai

Druska

1094 kJ/ 262 kcal

15,0 g

10,0 g

27,0 g

22,0 g

0,7 g

4,4 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Mango“

Mango biskvitas su  mango, aviečių tyrėmis ir grietinėlės kremu

Sudedamosios dalys: mango ir aviečių  kremai (30%) (grietinėlė,  aviečių tyrė (26%) (aviečių sultys 90%, cukrus 10%), mango tyrė (26%) (mangai 90%, cukrus 10%), cukrus, geriamas vanduo, želatina); mango biskvitas (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai  (miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), mišinys biskvitui (kviečių krakmolas, kvietiniai miltai, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, emulsikliai: (E475, E 471), tešlos kildymo medžiagos: (E450, E500), druska, dažikliai: (E160a, E101)), geriamas vanduo, mango pasta 6.5%( gliukozės sirupas, cukrus, šaldyta mangų tyrė (15%), vanduo, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos obuolių rūgštis, citrinų rūgštis, dažikliai: ciberžolė, E150c, karotenai (yra sojų  pupelių) kvapiosios medžiagos, tirštikiai agaras, pektinas); vaisių tyrės (mango 13% (mangas 90%, cukrus 10%), (aviečių tyrė (aviečių  sultys 90%, cukrus 10%), cukrus, geriamas vanduo, želatina). (Galimi riešutų pėdsakai).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

958,7 kJ/ 229,2 kcal

12,3 g

7,0 g

25,8 g

21,5 g

3,9 g

0,1 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Marcipaninis“

Šokoladinio biskvito tortas su juodojo šokolado  kremu, vyšnių įdaru, migdolais ir marcipanu.

Sudedamosios dalys: šokoladinis biskvitas: (mišinys biskvitui (cukrus, kvietiniai miltai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, modifikuotas krakmolas, kakavos skaidulinės medžiagos, kvapiosios medžiagos, tešlos kildymo medžiagos, valgomoji druska, emulsikliai (E475, E471, E481)), kiaušiniai, rapsų aliejus, geriamas vanduo, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis); juodojo šokolado kremas 18% (grietinėlė; juodasis šokoladas (kakavos masė, cukrus, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas), naturali kvapioji medžiaga: (vanilė), sviestas); vyšnių įdaras 17% (vyšnios(60%), cukrus,modifikuotas krakmolas, vanduo, citrinų sulčių koncentratas, koncentratas iš morkų, aronijų ir vynuogių, morkų koncentratas, kvapioji medžiaga, mineralinis pieno koncentratas);  marcipanas 16%( cukrus, migdolai, gliukozės sirupas, vanduo, stabilizatoriai E420, konservantas E202); florentinai 6% ( migdolų riešutai, florentinų mišinys (sausas gliukozes sirupas, cukrus, dekstrozė, augalinis aliejus ( augalinis aliejus ( rapsų), pilnai hidrintas augalinis aliejus (rapsų)), emulsikliai: E322, E471, išrūgų milteliai (pienas), emulsiklis E 471).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1862,3 kJ/ 446 kcal

26,2 g

12,1 g

47,2 g

19,0 g

5,3 g

0,1 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Morkų“

Morkų biskvitas su medaus kremo pertepimu

Sudedamosios dalys:  kremas (grietinė, saldintas sutirštintas pienas 8% (pienas, cukrus),  sviestas, natūralus medus); biskvitas (morkos 25%, cukrus, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), kiaušiniai, rapsų aliejus, obuolių džemas (obuolių tyrė 73% (obuoliai), cukrus), graikiški riešutai, kildinimo medžiaga natrio karbonatas, aromatinė medžiaga vanilinis cukrus, druska, cinamonas);

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1473,5 kJ/ 354,8 kcal

27,4 g

14,7 g

23,3 g

20,2 g

3,6 g

0,2 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Pavlova“

Morenginis tortas su plaktos grietinėlės kremu ir vaisiais

Sudedamosios dalys: grietinėlės kremas (55%)  (grietinėlė, cukrus, aromatinė medžiaga vanilinis cukrus); morengas ( cukrus, kiaušinių baltymai); mango vaisiai, braškės.

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1195 kJ/ 286,2kcal

17,3 g

9,5 g

30,7 g

29,8 g

1,9 g

0 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Persikinis“

Biskvitinis tortas su persikų skonio grietinėlės kremu ir konservuotais persikais

Sudedamosios dalys: grietinėlės kremas 38% (grietinėlė, augaliniai riebalai (palmių, taukmedžio, kokoso aliejai, emulsiklis monogliceridai ir digliceridai, dažiklis beta karotenas, raugas) grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); vaisinis biskvitas 16% (kiaušiniai, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis),cukrus, kiaušinių tryniai, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, kvietiniai miltai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), kvapioji medžiaga (cukrus, kviečių krakmolas, apelsinų žievelių granulės 10%); žele (geriamas vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, želatina, dažiklis kurkuminas);geriamas vanduo; konservuoti persikai 11% (persikai, vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo); želatina; persikų skonio grietinėlės standiklis 2% (cukrus, džiovinti abrikosai, maltodekstrino, kukurūzų krakmolas, kvapiosios medžiagos, želatina, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažiklis riboflavinas).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

880,2 kJ/ 210,4 kcal

11,0 g

7,6 g

19,8 g

18,1 g

8,1 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: 0ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

Tortas „Šokoladinis“

Biskvitinis tortas su šokoladiniu  grietinėlės kremu

Sudedamosios dalys: šokoladinis grietinėlės kremas 65% (juodo šokolado glaistas (cukrus, hidrinti augaliniai riebalai (palmių branduolių), kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), grietinėlė,  grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė), sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė), saldintas sutirštintas pieninis gaminys 8% (cukrus, vanduo, nugriebto pieno milteliai, augaliniai riebalai (palmių), modifikuotas kukurūzų krakmolas, stabilizatoriai karageninas, guaro derva, ksantano derva, konservantas kalio sorbatas), sviestas; šokoladinis biskvitas 27% (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), bulvių krakmolas, kakavos milteliai 20-22%, sviestas, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Skaidulinės medžiagos

Baltymai

Druska

1521 kJ/ 364 kcal

20,0 g

16,0 g

41,0 g

35,0 g

2,2 g

3,9 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Traškutis“

Šokoladinio biskvito tortas perteptas traškia migdoline, triufeline mase, balto šokolado ir grietinėlės kremu.

Sudedamosios dalys: migdolų riešutų pasta (cukrus, migdolų riešutai (46,5%), augaliniai riebalai (saulėgrąžų), emulsiklis: sojų lecitinas); grietinėlė; balto šokolado glaistas (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, išrūgų milteliai, grietinėlės milteliai, pieno riebalai, laktozė, emulsiklis sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos vanilino milteliai); sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo); šokoladinis biskvitas (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), bulvių krakmolas, kakavos milteliai 20-22%, sviestas, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); cukrus; kiaušinių tryniai; traškūs dribsniai (kvietiniai miltai (39%), cukrus (42,5%), augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų) įvairiomis proporcijomis, bevandeniai pieno riebalai, pieno cukrus, pieno baltymai, druska, salyklo ekstraktas (miežių), tešlos kildymo medžiaga, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, antioksidantas); geriamas vanduo; želatina.

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1656,7 kJ/ 396,2 kcal

22,0 g

4,7 g

45,1 g

43,0 g

4,8 g

0,2 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Veganų“

Avokado ir agavos sirupo tortas su datulių ir riešutų padeliu.

Sudedamosios dalys: avokado tyrė 27%; datulių pasta 24% (datulės); lazdyno riešutai 16%; kokoso aliejus; agavos sirupas 11% (100% agavos sirupas); citrinu sultys.

Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1600 kJ/ 385 kcal

28,1 g

18,0 g

30,0 g

24,1 g

2,9 g

0,3 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Trapus“

Kapotos tešlos tortas su karamele

Sudedamosios dalys: kapotos tešlos pusgaminis 51% (kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), grietinės ir augalinių aliejų mišinys (nugriebtas pienas, augaliniai aliejai (palmių ir taukmedžio branduolių), grietinėlė, stabilizatorius acetilinto dikrakmolo adipatas, želatina, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, pieno rūgšties bakterijų kultūra),   margarinas 80% (augaliniai riebalai ir aliejus, vanduo, emulsikliai: sojų lecitinas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotinas), geriamasis vanduo, druska; karamelinis kremas 36% (saldintas sutirštintas pienas 8% (pienas, cukrus), grietinėlė,cukrus,  sviestas); spanguolių džemas 13% (gliukozės ir fruktozės sirupas, spanguolės, cukrus, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Skaidulinės medžiagos

Baltymai

Druska

1940 kJ/ 465 kcal

29,0 g

13,0 g

45,0 g

26,0 g

1,1 g

5,5 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

 

Tortas „Avietėlė“

Biskvitinis tortas su baltojo šokolado ir avietiniu grietinėlės kremu

Sudedamosios dalys: grietinėlės kremas, 35% (grietinėlė, grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); biskvitas 28% (kiaušiniai, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), cukrus, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), citrinų kvapioji medžiaga (cukrus, kviečių krakmolas, apelsinų žievelių granulės, kvapiosios medžiagos preparatas); šaldytos avietės 15%; balto šokolado glaistas 7% (cukrus, nehidrinti augaliniai riebalai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, druska); sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė);cukrus; beze kremas (cukrus, kiaušinių baltymai, geriamas vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), geriamas vanduo; kiaušinių tryniai; želatina; sulčių surišėjas (cukrus, modifikuotas kukurūzų krakmolas, gliukozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis).

 Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Skaidulinės medžiagos

Baltymai

Druska

1221 kJ/ 292 kcal

16,0 g

11,0 g

32,0 g

26,0 g

0,4 g

4,8 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.