Su riešutais
Rasta 6 prekės(-ių).
Tortas "Drakono metų"
Šokoladinio ir kondensuoto pieno biskvitinis tortas su citrininio, sviestinio bei kavos, maskarponės kremais.
Tortas "Lazdynas"
Trys balto ir vienas šokoladinio biskvito sluoksniai pertepti lengvu saldžios grietinėlės kremu, kuriame daug lazdynų riešutų. Tortas aplietas riešutų mase, kuri tirpsta burnoje ir suteikia šiam tortui dangaus vertą skonį.
Tortas "Magija"
Tikriems skanėstų mėgėjams tortas „Magija“. Pirmajame torto sluoksnyje karamelinis biskvitas, perteptas plonu sluoksniu šokoladinio kremo ir purios grietinėlės kremu. Viršutinis sluoksnis – tai riešutinis morengas, perteptas skaniu sviestiniu kremu su karamele ir daug riešutų. Šis tortas tikrai patiks riešutų ir karamelės mėgėjams, vertinantiems subtilų, išskirtinį skonį.
Tortas "Rafaelo"
Lengvas, purus, vanilinis biskvitas, perteptas baltojo šokolado kremu su kokosais. Maloniai nustebina karamelizuotas traškesys su migdolų gabaliukais.
Tortas "Rudeninis"
Dar vienas netikėtumas konditerijos istorijoje – tortas su baravykais! Džiovinti baravykai švelniai ir subtiliai gardina biskvitą, o jam skonio išraiškingumo suteikia juodas šokoladas. Pekano riešutai ir baravykų aromatas kuria įspūdingą derinį. Tortą valgyti bus traškus malonumas, nes traškųjį sluoksnį kepame su pekano riešutais, karameliniu šokoladu, migdolų riešutų pasta. Kaip gi tortas be karamelės! Natūrali grietinėlė, sviestas, pieninis šokoladas ir žiupsnelis druskos – derinys su baravykų skonio biskvitu stulbinantis. Ilgai svarstėme, kokios uogos ar vaisiai tiktų kremui. Vienbalsis meistrų pasirinkimas – slyvos! O jos gardintos juodu ir pieniniu šokoladu.
Tortas „Pistacijų''
Pistacijų skonio biskvitas, baltojo šokolado ir grietinėlės kremas, natūrali juodųjų serbentų tyrė (iš Lietuvos ūkininko), juodųjų serbentų ir grietinėlės kremas, pistacijų ir grietinėlės kremas.