Firminiai tortai
Rasta 41 prekės(-ių).
Degustacija
DEGUSTACIJA GAMINAMA TIK TREČIADIENIUI!
Galima rinktis 8 rūšis tortų.
TORTŲ RŪŠYS:
- Tortas Ambasadorių
- Tortas Avietėlė
- Tortas Bajorų
- Tortas Belgiškas
- Tortas Citrininis
- Tortas Drakono metų
- Tortas Genelis
- Tortas Greitutis
- Tortas J. miškas
- Tortas Jogurtinis
- Tortas Karališkas
- Tortas Kontriu
- Tortas Lazdynas
- Tortas Magija
- Tortas Mango
- Tortas Marcipaninis
- Tortas Medaus
- Tortas Močiutės
- Tortas Naktelė
- Tortas Napoleonas
- Tortas Oreo
- Tortas Persikinis
- Tortas Pistacijų
- Tortas Prancūziškas
- Tortas Raffaello
- Tortas Šokoladinis su vyšniomis
- Tortas Špinatų
- Tortas Trapus
- Tortas Traškutis
- Tortas Velvet
- Tortas Viktorija
Komentarų skiltyje nurodyti norimas tortų rūšis.
Tortas "Avietėlė"
Sudėtyje puiki skonių dermė - baltas purus biskvitas, balto šokolado, grietinėlės kremas, šaldytos avietės.
Tortas "Bajorų"
Kapotos tešlos lakštai pertepti plonu sluoksniu neriebaus, lengvo plikyto kremo. Viduje torto du sluoksniai drėgno, persigėrusio virta karamele, aguoninio biskvito.
Tortas "Citrininis"
Biskvitinis – kapotos tešlos tortas perteptas citrininiu kremu ir karamele su riešutais.
Tortas "Drakono metų"
Šokoladinio ir kondensuoto pieno biskvitinis tortas su citrininio, sviestinio bei kavos, maskarponės kremais.
Tortas "Genelis"
Kondensuoto pieno biskvitinis tortas su plaktos grietinėlės kremu ir šviežių bananų riekutėmis.
Tortas "Intriga"
Mūsų konditeriai išties pasistengė suderinti įprastai nederinamus produktus – avietes ir pomidorus! Sujungti į vieną derinį švelnia gaiva ir rūgštele pasižyminčius ingredientus mums padėjo ypatingas „Philadelphia“, maskarponės sūris, natūrali grietinėlė ir baltas šokoladas. Spanguolių biskvitas su migdolų miltais, natūraliu sviestu, tikrais kiaušiniais, saldintas agavos sirupu. Įdaras – pomidorų ir aviečių tyrė be cukraus, raiškingumo pridės ir citrinų sultys. Lengvumo tortui suteikia mača arbatos putėsiai, gardinti grietinėle, maskarponės ir mocarelos sūriais, kiaušinių tryniais, o subtilaus saldumo suteikia agavos sirupas.
Tortas "Jogurtinis"
Lengvas šviesus plonas biskvitas perteptas persikiniu jogurto ir grietinėlės kremu su gaivios želė gabaliukais.
Tortas "Karališkas"
Du sluoksniai šokoladinio, vienas balto biskvito, sluoksnis morengo su šokoladu ir lazdynų riešutais. Pertepta plikytu šokoladiniu kremu su romu, brendžiu.
Tortas "Kontriu"
Karamelizuoto saldinto pieno biskvitas, apelsinų skonio morengas, pagardintas maskarpones ir citrinų kremais.
Tortas "Lazdynas"
Trys balto ir vienas šokoladinio biskvito sluoksniai pertepti lengvu saldžios grietinėlės kremu, kuriame daug lazdynų riešutų. Tortas aplietas riešutų mase, kuri tirpsta burnoje ir suteikia šiam tortui dangaus vertą skonį.
Tortas "Magija"
Tikriems skanėstų mėgėjams tortas „Magija“. Pirmajame torto sluoksnyje karamelinis biskvitas, perteptas plonu sluoksniu šokoladinio kremo ir purios grietinėlės kremu. Viršutinis sluoksnis – tai riešutinis morengas, perteptas skaniu sviestiniu kremu su karamele ir daug riešutų. Šis tortas tikrai patiks riešutų ir karamelės mėgėjams, vertinantiems subtilų, išskirtinį skonį.
Tortas "Mango"
Mangų biskvitas su natūraliomis mangų, aviečių tyrėmis ir grietinėlės kremu.
Tortas "Marcipaninis"
Šokoladinio biskvito tortas su juodojo šokolado kremu, vyšnių įdaru, migdolais ir marcipanu.
Tortas "Medaus"
Purus medaus biskvitas, perteptas grietinėlės kremu su natūralia citrina.
Tortas "Močiutė"
Biskvitinis tortas su plaktos grietinėlės kremu ir šaldytomis braškėmis.
Tortas "Naktelė"
Sluoksniai labai plono šokoladinio biskvito, pertepti su natūralių citrinų sulčių ir nutarkuotos geltonos žievelės bei grietinės sluoksnio kremu.
Tortas "Napoleonas"
Sluoksniuotos tešlos sviestiniai lakštai, pertepti sviestiniu puriu kremu ir spanguolių džemu.
Tortas "Pavlova"
Morenginis tortas su natūralia plakta grietinėle ir šviežiais vaisiais (mango, braškės. Gali būti ir šilauogės, avietės).
Tortas "Persikinis"
Šviesus biskvitas perteptas plakta grietinėle su konservuotais persikais ir citrinos želė gabaliukais.
Tortas "Pina kolada"
Grietinėlės ir kokosų putėsiai, pagardinti ananasų ir grietinėlės kremu.
Tortas "Rafaelo"
Lengvas, purus, vanilinis biskvitas, perteptas baltojo šokolado kremu su kokosais. Maloniai nustebina karamelizuotas traškesys su migdolų gabaliukais.
Tortas "Rudeninis"
Dar vienas netikėtumas konditerijos istorijoje – tortas su baravykais! Džiovinti baravykai švelniai ir subtiliai gardina biskvitą, o jam skonio išraiškingumo suteikia juodas šokoladas. Pekano riešutai ir baravykų aromatas kuria įspūdingą derinį. Tortą valgyti bus traškus malonumas, nes traškųjį sluoksnį kepame su pekano riešutais, karameliniu šokoladu, migdolų riešutų pasta. Kaip gi tortas be karamelės! Natūrali grietinėlė, sviestas, pieninis šokoladas ir žiupsnelis druskos – derinys su baravykų skonio biskvitu stulbinantis. Ilgai svarstėme, kokios uogos ar vaisiai tiktų kremui. Vienbalsis meistrų pasirinkimas – slyvos! O jos gardintos juodu ir pieniniu šokoladu.
Tortas "Šokoladinis su...
Šokoladinis purus biskvitas, traškio sluoksnis, šlakelis brendžio, lietuviškos prisirpusios juodosios vyšnios ir intensyvus juodojo šokolado musas.
Tortas "Su pasiflorais"
„Valrhonos" pasiflorų ir baltojo šokolado putėsiai, natūrali pasiflorų tyrė, pagardinta traškiu sluoksniu ir šokoladiniu biskvitu.
!!! Didesni nei 1kg svorio tortai, daromi pilnaviduriai !!!
Tortas "Traškutis"
Šokoladinio biskvito tortas perteptas traškia migdoline, triufeline mase, balto šokolado ir grietinėlės kremu.
Tortas "Vasaros dvelksmas"
Braškių skonio japoniškas biskvitas,pagardintas kokoso musu su mango ir braškių kiuli, bei kream briule su mangais ir pasiflorais.
Tortas "Viktorija"
Šiame torte rasite visko: fantastiškos grietinėlės sluoksnį su slyvomis, mirkytomis alkoholyje, sluoksnį rūgščių vyšnių, virtos karamelės, trapaus pusgaminio ir šokoladinio biskvito.
Tortas ''Vaivorykštė''
Natūralių vaisių tyrių ir natūralaus jogurto tortas be laktozės, be glitimo
Užsakant 1kg tortą ir didesnį nei 1,5kg tortą, forma bus apvali, lygiais kraštais.
Nelygiais kraštais torto svoris apie 1,2 - 1,4kg.
Tortas Belgiško šokolado
Šokoladinis biskvitas, perteptas belgiško juodojo ir pieninio šokolado kremais. Torto viršus - veidrodinė šokoladinė glazūra.