„Europain“, kasmet Paryžiuje rengiama viena didžiausių konditerijos parodų, per 4 dienas sukvietė visus įdomiausius pasaulinės duonos ir konditerijos pramonės žaidėjus: renginyje apsilankė daugiau nei 38 000 profesionalų, kurie nepabūgo tuo metu vykusio viešojo transporto paslaugų streikų.

„Bijolos” meistrų grupė parodoje domėjosi Europoje vyraujančiomis konditerijos madomis ir tendencijomis, bendravo su stenduose savo produkciją demonstruojančiais meistrais, rinko įžvalgas, ką galima parsivežti į Lietuvą, kokias naujienas pateikti mūsų žmonėms.

Pramonės inovacijų laboratorija

Renginyje buvo pristatyta daugiau nei 100 naujų produktų ir paslaugų: energiją taupantys prijungti prietaisai; ekologiški ingredientai, be priedų ir maistingi; intuityvi valdymo programinė įranga, įvairūs užkandžių sprendimai. Verta paminėti, kad konditerijos gaminiai – nuo pyragaičių ir desertų iki tortų – išlaiko geriausias tradicijas, kurios svarbios ir „Bijolai”: natūralūs, dažnai vietos ūkininkų auginami produktai, ingredientai, mažiau žaidimo nano- ar kitomis technologijomis, daugiau natūralaus, išraiškingo skonio. Kalbant apie skonį, jo įvairovė beribė, pasiekiama derinant tradicinius ir egzotinius produktus, tačiau visada išlaikant natūralumą, kaip esminę vertybę.

„Bijolos” meistrams paroda įkvėpė ir daug pasitikėjimo savo kūrybiniais sumanymais: tai, ką jau šiandien siūlo pirkėjams, puikiai dera su geriausių pasaulio meistrų demonstruojamomis naujovėmis.