Saldus stalas – viena maloniausių kiekvienos vestuvių šventės dalių. Tinkamai suplanavus, iš anksto numačius asortimentą ir pateikus užsakymą neliks jokių rūpesčių. Tam skirtos mūsų profesionalios konsultacijos, kurios derinamos su specialia degustacija – verta pradėti nuo skonio pasirinkimo.

Ką verta aptarti? Kokie dažniausiai jaunavedžiams kylantys klausimai?

Jūsų vestuvių šventėje bus daugybė skirtingų žmonių, turinčių skirtingą skonį. Svarbu, kad kiekvienas turėtų galimybę pasirinkti ir atrasti mėgiamą skonį ar skonių derinį. Būtent todėl paprastai kelių aukštų tortai yra gaminami, derinant kelių rūšių tortus. Primename, kad kelių aukštų vestuvinis tortas gali būti ne vien saldus ar gaivus. Įvairovė gali svečius maloniai nustebinti, o profesionalai padės tinkamai derinti bei konstruoti aukštus: tvirtesnių receptūrų sluoksnis apačioje, kylant vis „lengvėja“, o viršūnėje gali būti tarsi baltas debesėlis nusileidęs purus kreminis sluoksnis.

Torto dekoravimas – šventės temos akcentas

Pastaraisiais metais desertams itin madinga parinkti tapybos elementus ar iš pirmo žvilgsnio ne iki galo užbaigtą apdailą. Visa tai atrodo išskirtinai bei pabrėžia ne tik puikų saldėsių skonį, bet ir sukuria išskirtinį vizualinį įspūdį. Taip pat jau ne pirmą sezoną saldumynų dekore karaliauja ir drabužių dizaine populiarūs gėlių raštai. Rinkitės tiek iš tradicinių, tiek iš pievų gėlių, apdorojamų liofilizacijos (produkto džiovinimo šaltyje) būdu ir visiškai tinkamų vartoti drauge su įprastu maistu. Na, o kone karščiausia 2021-ųjų desertų tendencija – izolmatas. Ši medžiaga yra karšta saldiklio masė, iš kurios lipdomos dekoracijos, sukuriančios ledo ar stiklo efektą.

Turėkite savo šventės temą

Saldaus stalo asortimentą pradedame rinktis nuo torto. Jis yra pagrindinis saldaus stalo akcentas, ne tik gardus saldumynas, bet ir svarbus dekoro elementas. Patariame atvykti jau su idėja, kokia tema vyraus jūsų šventėje: kaimiškas stilius, klasikinis, modernus, gamtos tema. Mūsų patirtis leis prisitaikyti prie jūsų pageidavimų, o meistrų fantazija nepaliks abejingų. Kūrybiškai naudojame įvairius dekoro elementus, kai kurie tortai tampa net tikromis skulptūrinėmis kompozicijomis.

Kiti gardumynai kuria spalvų ir skonių įvairovę

Ant saldaus stalo šalia torto puikuojasi ir kiti gardumynai: pyragaičiai, desertai taurėse, keksiukai, morengai ir dar daugelis kitų. Rekomenduojame numatyti svečių skaičių, o mes padėsime paskaičiuoti, kiek ir kokių saldumynų reiktų užsakyti. Mūsų asortimentas labai platus, galėsime ne tik parinkti, kiek ir ko reikia. Pasiūlysime visus saldaus stalo gardumynus puošti derančiomis spalvomis, naudoti vieningus akcentus, pvz. liofilizuotas gėles ar ažūrinius nėrinius primenančius papuošimus – galimybės išties plačios.

Pasitikėkite mūsų patyrusių meistrų patarimais

Visus, norinčius sėkmingai susikurti saldaus stalo asortimentą, kviečiame į „Bijolos“ meistrų rengiamas konsultacijas. Jų metu aptarsime, kiek, kokio skonio ir kaip puoštų gardėsių verta užsakyti, pasiūlysime unikalių tortų ir pyragaičių ar desertų dekoravimo galimybių, derinant su bendra šventės tema bei nuotaika. Jūs galėsite užsisakyti degustacinį rinkinį ir išsirinkti labiausiai patinkantį skonį. Padėsime sukurti jus ir svečius skoniu bei estetika džiuginantį saldųjį stalą. Registruokitės konsultacijai mob. tel. +370 650 80 013, [email protected].