Kalėdinis mėlynas su zefyrais
N65
Gaminamas iš visų rūšių tortų. Užsakomo proginio torto galutinė kaina skaičiuojama individualiai, priklausomai nuo torto gamybos ir puošybos sudėtingumo.
Sudėtis
Zefyrai
Sudedamosios dalys: Cukrus, rafinuotas perdirbtas cukrus, geriamas vanduo, vaisių tyrės ( mangų ( mangai 94%, cukranendrių cukrus); pasiflorų tyrė ( pasiflorai 94%, cukranendrių cukrus); raudonųjų serbentų tyrė ( raudoni serbentai 90%, cukrus 10%); bergamočių tyrė ( bergamotės); juodųjų serbentų tyrė ( juodi serbentai 90%, cukrus 10%)); želatina; cukraus pudra.
( Galimi riešutų ir glitimo pėdsakai).
Maistingumas 100g produkto | |
Energinė vertė
Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Baltymai Druska |
1370 kJ/ 323,5kcal
0 g 0 g 77,0 g 76,5 g 3,8 g 0,03 g |
Grynasis kiekis 0,100 kg
N65