Pyragėlis "Rožinė širdelė"
Dominuoja Valronos pasiflorų ir baltojo šokoladų putėsiai, nuostabiai derantis su pasiflorų įdaru. Pagardintas traškiu ryžiniu sluoksneliu ir nedaug šokoladinio biskvito. Apdengiamas veidrodine glazūra.
Sąlygos ir taisyklės
Grietinėlė, Valronos pasiflorų ir baltasis šokoladai, pienas, geriamas vanduo, kiaušinių tryniai, cukrus, želatina, šokoladinis biskvitas (kiaušiniai, kvietiniai miltai, cukrus, kefyras, kakavos milteliai, maistinė acto rūgštis 9%,kepimo milteliai), pasiflorų tyrė, traškus kremas (ryžių traškučiai, cukrus, karamelizuotas cukrus, sviestas, grietinėlė, kakavos sviestas), liofilizuoti vaisiai. Alergenai: grietinėlė, pienas, kiaušinių tryniai, kvietiniai miltai, kiaušiniai, sviestas, kefyras.
Sudėtis
Baltojo šokolado ir pasiflorų putėsiai, pagardinti traškiu sluoksniu ir tamsiu biskvitu
Sudedamosios dalys: balto šokolado putėsiai 52% (grietinėlė, baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga); pienas; „Valrhonos“ pasiflorų šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, išdžiovintos pasiflorų vaisių sultys (cukrus, pasifloros 17,3%, emulsiklis (sojų lecitinas), pienas); geriamasis vanduo, kiaušinių tryniai, cukrus, želatina); grietinėlės ir pasiflorų putėsiai 16% (grietinėlė, pasiflorų tyrė (pasifloros 90%, cukranendrių cukrus), cukrus, geriamasis vanduo, želatina); baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga); pasiflorų įdaras (pasiflorų tyrė (pasifloros 90%, cukranendrių cukrus), geriamasis vanduo, želatina); ryžių traškučiai (15%), ryžių miltai, cukrus, kukurūzų miltai, dekstrozė, druska), karamelizuotas cukrus, pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, maltodekstrinas, aromatinė karamelė (cukrus, gliukozės sirupas, sviestas, grietinėlė), kakavos sviestas, augaliniai riebalai (alyvpalmių), emulsiklis sojų lecitinas, natūrai kvapioji medžiaga); biskvitas 25% (kiaušiniai, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), cukrus, kefyras, kakava, maistinė acto rūgštis 9% (minkštintas geriamas vanduo, maistinė acto rūgštis), maistinė soda).
(Galimi riešutų pėdsakai).
100 g produkto maistingumas | |
Energinė vertė
Riebalų iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandenių iš kurių cukrų Baltymų Druskos |
1180 kJ/ 284,6 kcal
23,8 g 14,1 g 14,4 g 25,8 g 3,2 g 0,3 g |
Grynasis kiekis 90 g
Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje