Tortas "Persikinis"
Šviesus biskvitas perteptas plakta grietinėle su konservuotais persikais ir citrinos želė gabaliukais.
Sąlygos ir taisyklės
Alergenai: grietinėlė, kiaušiniai, kvietiniai miltai, kiaušiniai, kiaušinių tryniai.
Sudėtis
Biskvitinis tortas su persikų skonio grietinėlės kremu ir konservuotais persikais
Sudedamosios dalys: grietinėlės kremas 38% (grietinėlė, grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); vaisinis biskvitas 16% (kiaušiniai, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis),cukrus, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, kvietiniai miltai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), kvapioji medžiaga (cukrus, kviečių krakmolas, apelsinų žievelių granulės 10%); žele (geriamas vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, želatina, dažiklis kurkuminas); geriamas vanduo; konservuoti persikai 11% (persikai, vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo); želatina; persikų skonio grietinėlės standiklis 2% (cukrus, džiovinti abrikosai, maltodekstrino, kukurūzų krakmolas, kvapiosios medžiagos, želatina, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažiklis riboflavinas).
(Galimi riešutų pėdsakai).
Maistingumas 100g produkto | |
Energinė vertė
Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Baltymai Druska |
880,2 kJ/ 210,4 kcal
11,0 g 7,6 g 19,8 g 18,1 g 8,1 g 0,0 g |
Laikymo sąlygos: 0ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.