- Išparduota
Tortas „Ambasadorių"
Trys sluoksniai lengvo aguoninio biskvito, vienas morengo, pertepti karamelizuotu kavos kremu su lazdynų riešutais. Sulaistytas sirupu su brendžiu.
Sąlygos ir taisyklės
Alergenai: Soja, pienas, kiaušiniai, kvietiniai miltai, kiaušinių baltymai, lazdyno riešutai, sviestas, fruktozės sirupas - kviečių.
Sudėtis
Biskvitinis-baltyminis tortas su sviestiniu karameliniu kremu ir riešutais
Sudedamosios dalys: kremas 40% (margarinas ( augaliniai aliejai ir riebalai 80% ( palmių, kokoso riebalai, saulėgrąžų aliejus), vanduo, emulsikliai E475, E471, druska (0,2%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas, kvapiosios medžiagos, dažiklis betakarotenas), karamelės skonio įdaras (cukrus, vanduo, gliukozės ir fruktozės sirupas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, kokosų riebalai, stabilizatoriai (E418, E466), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E333, dažikliai: (E171, E100, E160c), druska, kvapiosios medžiagos,emulsikliai E 471, antioksidantas E 223 ( sulfitai), sviestas, saldintas sutirštintas pienas (pienas, cukrus ), vanduo, tirpi kava)); biskvitas (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), aguonos, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); oriniai ( cukrus, kiaušinių baltymai); lazdyno riešutai; sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo, brendis alk.50%); kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė).
Maistingumas 100g produkto | |
Energinė vertė
Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Baltymai Druska |
1669 kJ/ 400 kcal
24,0 g 8,1 g 39,0 g 32,0 g 6,0 g 0,0 g |
Laikymo sąlygos: 0ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.