• Išparduota
Ambasadorių - sirupuotas brendžiu tortas
  • Ambasadorių - sirupuotas brendžiu tortas
  • Ambasadorių - sirupuotas brendžiu tortas
  • Ambasadorių - sirupuotas brendžiu tortas

Tortas „Ambasadorių"

17,36 €

Trys sluoksniai lengvo aguoninio biskvito, vienas morengo, pertepti karamelizuotu kavos kremu su lazdynų riešutais. Sulaistytas sirupu su brendžiu.

Pasirinkite svorį
Kiekis
 

Sąlygos ir taisyklės

Alergenai: Soja, pienas, kiaušiniai, kvietiniai miltai, kiaušinių baltymai, lazdyno riešutai, sviestas, fruktozės sirupas - kviečių. 

Sudėtis

Biskvitinis-baltyminis tortas su sviestiniu karameliniu kremu ir riešutais

Sudedamosios dalys: kremas 40% (margarinas ( augaliniai aliejai ir riebalai 80% ( palmių, kokoso riebalai, saulėgrąžų aliejus), vanduo, emulsikliai  E475, E471, druska (0,2%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas, kvapiosios medžiagos, dažiklis betakarotenas), karamelės skonio įdaras  (cukrus, vanduo, gliukozės ir fruktozės sirupas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, kokosų riebalai, stabilizatoriai (E418, E466), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E333, dažikliai: (E171, E100, E160c), druska,  kvapiosios medžiagos,emulsikliai E 471, antioksidantas E 223 ( sulfitai), sviestas, saldintas sutirštintas pienas  (pienas, cukrus ), vanduo, tirpi kava)); biskvitas (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), aguonos,  kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); oriniai ( cukrus, kiaušinių baltymai); lazdyno riešutai; sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo,  brendis alk.50%); kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė).

Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1669 kJ/ 400 kcal

24,0 g

8,1 g

39,0 g

32,0 g

6,0 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: 0ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.

FM-2