Naujasis tortas “Intriga”  – tikra mįslė drąsiems ragautojams. Mūsų konditeriai išties pasistengė suderinti įprastai nederinamus produktus – avietes ir pomidorus! Skamba intriguojančiai? O jei pasakysime, kad skonių puokštę papildo spanguolės? Sutinkame, kad nutolome nuo įprasto derinio, tačiau mes – „Bijola“, mokantys ir drįstantys eksperimentuoti.

Sujungti į vieną derinį švelnia gaiva ir rūgštele pasižyminčius ingredientus mums padėjo ypatingas „Philadelphia“, maskarponės sūris, natūrali grietinėlė ir baltas šokoladas. Šokoladas visų nuostabai be cukraus, todėl drąsiai naująjį tortą gali ragauti žmonės, kurie nenori pridėtinio cukraus. Tai dar viena subtili šio torto ypatybė.

Viskas naujajame gaminyje rodo mūsų konditerių aukštą meistriškumą ir ištikimybę kokybei: spanguolių biskvitas su migdolų miltais, natūraliu sviestu, tikrais kiaušiniais, saldintas agavos sirupu.

Subtilus kremas su jau minėtais sūriais, gardintas baziliku. Pomidoras ir bazilikas – nepamainomas duetas net ir torte!

Įdaras – tai, kas nustebins net pačius išrankiausius smaližius: pomidorų ir aviečių tyrė be cukraus, raiškingumo pridės ir citrinų sultys.

Lengvumo tortui suteikia mača arbatos putėsiai, gardinti grietinėle, maskarponės ir mocarelos sūriais, kiaušinių tryniais, o subtilaus saldumo suteikia agavos sirupas.

Suintrigavome? Skubėkite užsisakyti arba apsilankykite mūsų cukrainėse! Kvieskite šeimą, draugus – nuostabiai gardžios akimirkos garantuotos!

 

tortas "Intriga"Intriga torto pjūvis

Kai nėra baravykų miškuose, rasite mūsų torte „Rudeninis“!

Dar vienas netikėtumas konditerijos istorijoje – tortas su baravykais! Sakote, neįmanoma? Mūsų meistrams paklūsta visi ingredientai, nes esame drąsūs kurdami naujoves, kviečiame ir jus prisijungti į neišbandytas patirtis.

Džiovinti baravykai švelniai ir subtiliai gardina biskvitą, o jam skonio išraiškingumo suteikia juodas šokoladas. Pekano riešutai ir baravykų aromatas kuria įspūdingą derinį.

Tortą valgyti bus traškus malonumas, nes traškųjį sluoksnį kepame su pekano riešutais, karameliniu šokoladu, migdolų riešutų pasta. 

Kaip gi tortas be karamelės! Natūrali grietinėlė, sviestas, pieninis šokoladas ir žiupsnelis druskos  – derinys su baravykų skonio biskvitu stulbinantis. Ilgai svarstėme, kokios uogos ar vaisiai tiktų kremui. Vienbalsis meistrų pasirinkimas – slyvos! O jos gardintos juodu ir pieniniu šokoladu. 

Klientai pastebi, kad traškutis mūsų tortuose – tarsi meistro parašas kūrinyje. Mums smagu stebinti klientus, todėl ir šį kartą traškutis su migdolų miltais, natūraliu sviestu, ruduoju cukrumi. 

Neabejojame, kad baravykus atpažinsite ir putėsiuose, kur dominuoja natūrali grietinėlė ir juodas šokoladas.

Pasimėgaukite rudeniu, jo spalvomis, o savo mylimuosius palepinkite ir būtinai nustebinkite tortu su baravykais „Rudeninis“. Įvertinkite „Bijolos“ meistrų kūrybą, kuri nepalieka abejingų.

Tortas "Rudeninis" Torto "Rudeninis" Pjūvis