On:

Nereikia niekam aiškinti, kuo skiriasi rankų darbo gaminys nuo daikto ar produkto, kuris į pirkėjo rankas patenka nuo gamyklinio konvejerio. Atsakymas akivaizdus – kiekvienas rankų darbo gaminys yra unikalus. Net tas pats mezgimo raštas, ta pati receptūra, tas pats gaminimo procesas, o rezultatas visada bus kitas menkose detalėse, kas tik pabrėžia, jog individualiai kuriamas produktas, daiktas, nuo rūbo iki patiekalo yra vienetinis, sukurtas žmogui, o jį gamino, darė kitas žmogus, savo amato meistras. Unikalumo slypi gaminio vertė.

Individualiai gaminamų tortų svoris

Kalbėti apie tortų svorį paskatino klientai, kurie nustemba, jei atsiimant užsakytą 1 kg tortą atranda, jog tortas sveria 1,2 kg, su 200 g paklaida. Nors mes atvirai ir aiškiai taisyklėse nurodome, jog gali būti konditerijoje priimta 300 g paklaida, klausimų ar net nepasitenkinimo komentarų, deja, vis dar sulaukiame. Todėl norime detaliau papasakoti, kaip vyksta tortų gamyba.

Pradžia – torto pagrindo, pvz. biskvitinio pyrago kepimas. Tikslus darbas pagal receptūrą, detaliai apskaičiuotą ingredientų sudėtį bei kiekį leidžia numatyti ir būsimo torto svorį. Moderniose krosnyse su reguliuojama temperatūra, kitais parametrais būna, kad tešla „nusprendžia“ judėti aktyviau nei įprasta ir biskvitas tampa puresnis, lengvesnis.

Kremo purumas priklauso pvz. nuo sviesto, kondensuoto pieno koncistencijos ir svoris kinta.

Galiausiai prasideda dekoravimo etapas. Užsakomi tortai dekoruojami pačiais fantastiškiausiais, įmantriausiais dalykais, taip, kaip nori klientas ar kaip sugalvoja mūsų kūrybingieji konditeriai. Jei torto svoris jau pasiektas, o trūksta kelių detalių, negalime jų neuždėti. Todėl taip lengva tų 300 g ribose susvyruoti. Juk visą darbą atlieka žmogaus rankos. Didžiausią vardą konditerijos pasaulyje turintys meistrai niekada nepagamins tobulai vienodo svorio gaminio, kaip ir geriausia šeimininkė neiškeps tobulai vienodų blynų.

Mes atsakingai stengiamės gamintai tiek, kiek nori klientas, tačiau tikimės supratimo, kad priimsite 300 g paklaidą už Jums kuriamą gaminį.

„Kodėl turiu mokėti daugiau?“

Atsiimant užsakymą Jūs matote ant pakuotės tikslų svorį, kurį galite pasitikrinti atsiimant parduotuvėje. Ir mokate už tikrą, realų gaminio svorį. Jei užsakėte 1 kg tortą, o pagaminome 1,2 kg, sąžininga kaina yra už faktą. Ir atvirkščiai, jei svoris mažesnis, pvz. 0,9 kg, Jūs ir mokate mažiau. Tas pats sąžiningos kainos principas galioja tiek perkant parduotuvėje, tiek internetu ar atsiskaitant su gardumynus atvežusiu kurjeriu. Primename, kad pinigai grąžinami tokiu pačiu būdu kaip ir sumokėta, pvz. sumokėjus internetu pinigai taip pat bus grąžiname į Jūsų sąskaitą pavedimu, o ne parduotuvėje.

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis