Kalėdinis su macarons
Gaminamas iš visų rūšių tortų. Užsakomo proginio torto galutinė kaina skaičiuojama individualiai, priklausomai nuo torto gamybos ir puošybos sudėtingumo.
Sudėtis
Macarons
Sudedamosios dalys: migdolų miltai; cukraus pudra; cukrus; pasterizuoti kiaušinių baltymai ( kiaušinių baltymai 98,9%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, tirštiklis ksantano derva, stabilizatorius aliuminio sulfatas); baltojo šokolado glaistas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojųlecitinas, vanilės kvapioji medžiaga); grietinėlė; sviestas; geriamas vanduo; pieniškas šokoladas ( cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis: ( sojų lecitinas), natūrali vanilė, vanilės kvapioji medžiaga); kava; pistacijų pasta (migdolai, cukrus, dekstrozė, anakardžių riešutai, pistacijos (7%), saulėgrąžų aliejus, kukurūzų krakmolas, kvapiosios medžiagos, emulsiklis ( sojų lecitinas), dažikliai: (E100, E141); maistiniai dažai (deksrozė, dažikliai, valgomoji druska); juodųjų serbentų tyrė (juodieji serbentai 90%, cukrus 10%); pasiflorų tyrė ( pasiflorai 90%, cukranendrių cukrus 10%); apelsinų tyrė ( apelsinai 90%, cukrus 10%).
( Galimi riešutų ir glitimo pėdsakai).
Maistingumas 100g produkto | |
Energinė vertė
Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Baltymai Druska |
2315,5 kJ/ 552,5 kcal
26,1 g 6,0 g 70,0 g 70,0 g 9,5 g 0,4 g |