- Išparduota
Pasiflorų pyragėlis "Rugsėjo 1-oji"
Sąlygos ir taisyklės
Sudėtis
Baltojo šokolado ir pasiflorų putėsiai, pagardinti traškiu sluoksniu ir tamsiu biskvitu
Sudedamosios dalys: baltojo šokolado putėsiai 52% ( grietinėlė, baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga); pienas; „Valrhonos“ pasiflorų šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, išdžiovintos pasiflorų vaisių sultys (cukrus, pasifloros 17,3%, emulsiklis (sojų lecitinas), pienas); geriamas vanduo, kiaušinių tryniai, cukrus, želatina); grietinėlės ir pasiflorų putėsiai 16% (grietinėlė, pasiflorų tyrė (pasifloros 90%, cukranendrių cukrus), cukrus, geriamas vanduo, želatina); glajus (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), cukrus, gliukozė, saldintas sutirštintas pienas (pienas, cukrus), vaisių tyrė (mangų ir pasiflorų (mango 90%, cukrus 10%), (pasifloros 90%, cukranendrių cukrus), geriamas vanduo, želatina); pasiflorų įdaras (pasiflorų tyrė (pasifloros 90%, cukranendrių cukrus), geriamasis vanduo, želatina); ryžių traškučiai (15%), ryžių miltai, cukrus, kukurūzų miltai, dekstrozė, druska), karamelizuotas cukrus, pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, maltodekstrinas, aromatinė karamelė (cukrus, gliukozės sirupas, sviestas, grietinėlė), kakavos sviestas, augaliniai riebalai (alyvpalmių), emulsiklis sojų lecitinas, natūrai kvapioji medžiaga); biskvitas 25% (kiaušiniai, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), cukrus, kefyras, kakava, maistinė acto rūgštis 9% ( minkštintas geriamas vanduo, maistinė acto rūgštis), maistinė soda); liofilizuotos spanguolės; geltonos spalvos maistiniai dažai ( beta karotinas E160a (i), emulsiklis sojos lecitinas E322, antioksidantas di-alfa tokoferilas, rozmarino ekstraktas E392, augalinis aliejus).
(Galimi riešutų pėdsakai).
100 g produkto maistingumas | |
Energinė vertė
Riebalų iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandenių iš kurių cukrų Baltymų Druskos |
1561,8 kJ/ 374,4 kcal
23,5 g 12,0 g 36,1 g 29,8 g 4,6 g 0,1 g |
Grynasis kiekis 30 g
Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.