- Išparduota

Tortas "Avietėlė"
Sudėtyje puiki skonių dermė - baltas purus biskvitas, balto šokolado, grietinėlės kremas, šaldytos avietės.
Sąlygos ir taisyklės
Alergenai: grietinėlė, grietinė, kiaušiniai, kvietiniai miltai, pienas, kiaušinių tryniai, kiaušinių baltymai.
Torto sudėtis čia.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Sausainiai "Morengiukai"
Klasikiniai oriniai sausainiai - burnoje tirpstantis desertas.
Pasiflorų pyragėlis "Rožė"
Dominuoja Valronos pasiflorų ir baltojo šokoladų putėsiai, nuostabiai derantis su pasiflorų įdaru. Pagardintas traškiu ryžiniu sluoksneliu ir nedaug šokoladinio biskvito
Macarons
Macarons – tai tradiciniai prancūziški morenginai sausainiai iš kiaušinių baltymų, cukraus ir maltų migdolų, su aibe visokiausių priedų ir prieskonių. Žalsvi - pistacijų skonio Geltoni - pasiflorų skonio Rožiniai - j.serbentų skonio Balti - balto šokolado skonio Tamsiai rudi - juodo šokolado ir pasiflorų skonio Rusvi/kreminiai - kavos skonio Raudoni - avietiniai/braškiniai Violetiniai - j.serbentų skonio Oranžiniai - apelsinų skonio