Tartaletė su avietėmis ir levandomis
Sąlygos ir taisyklės
Sudėtis
Sudedamosios dalys: levandų musas (grietinėlė, baltas šokoladas ( cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), kiaušinių tryniai, cukrus, geriamas vanduo, želatina, levandų žiedai (0,2%), maistiniai dažai (karminas, brilijantinis FCF E133 ); tartaletė (ryžių miltai, migdolų miltai, sviestas, kukurūzų miltai, cukraus pudra, kiaušiniai, kukurūzų krakmolas, geriamas vanduo, druska); aviečių žele (aviečių tyrė (aviečių sultys 90%, cukrus 10%), cukrus, pektinas); traškutis ( sviestas, cukrus, ryžių miltai, migdolų miltai, lazdyno riešutų trupiniai, baltas šokoladas ( cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), rapsų aliejus); neutrali glazūra ( vanduo, cukrus, gliukozės sirupas, želatinantis agentas: pektinas, tirštiklis: E407, rūgštis E330), geriamas vanduo); kakavos sviestas; liofilizuoti levandų žiedai.
( Galimi glitimo pėdsakai)
Maistingumas 100g produkto | |
Energinė vertė
Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Baltymai Druska |
1565 kJ/ 376,2 kcal
27,1 g 13,2 g 28,1 g 26,2 g 5,0 g 0,2 g |
Grynasis kiekis 0,750 kg
Laikymo sąlygos: 0ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.