Tortas „Bajorų“

Tortas „Bajorų“

13.00  /Kg

Kapotos tešlos lakštai pertepti plonu sluoksniu neriebaus lengvo plikyto kremo. Viduje torto du sluoksniai drėgno, persigėrusio virta karamele, aguoninio biskvito.

Išvalyti
Pasirinkite kiekį
Kategorijos: ,

Aguoninis sluoksnis (saldintas sutirštintas pienas, kiaušiniai, aguonos, geriamas vanduo, cukrus, kvietiniai miltai, žemės riešutų trupiniai, kepimo milteliai), grietinėlė, kapotos tešlos pusgaminis (kvietiniai miltai,grietinė, grietinėlė,margarinas); cukrus, kiaušinių tryniai; sviestas; aromatinė medžiaga vanilinis cukrus.

Alergenai: grietinėlė, grietinė, pienas, kiaušinių tryniai, kvietiniai miltai, kiaušiniai, žemės riešutai, kvietiniai miltai, sojų lecitinas, sviestas.

Torto sudėtis čia.