„Bajorų“ tortas

„Bajorų“ tortas

14,20  ( 1 kg )

Kapotos tešlos lakštai pertepti plonu sluoksniu neriebaus, lengvo plikyto kremo. Viduje torto du sluoksniai drėgno, persigėrusio virta karamele, aguoninio biskvito.

Išvalyti
Pasirinkite kiekį

Aguoninis sluoksnis (saldintas sutirštintas pienas, kiaušiniai, aguonos, geriamas vanduo, cukrus, kvietiniai miltai, žemės riešutų trupiniai, kepimo milteliai), grietinėlė, kapotos tešlos pusgaminis (kvietiniai miltai, grietinė, grietinėlė, margarinas), cukrus, kiaušinių tryniai, sviestas, aromatinė medžiaga vanilinis cukrus.

Alergenai: grietinėlė, grietinė, pienas, kiaušinių tryniai, kvietiniai miltai, kiaušiniai, žemės riešutai, kvietiniai miltai, sojų lecitinas, sviestas.

Torto sudėtis čia.

>