Saldus šventės stalas: kaip pasiruošti vestuvėms šią vasarą?

Šiltasis metų laikas – puikus metas ir svarbiausiai gyvenimo šventei, o nuo jos neatsiejamas ir saldus stalas, kuriam dažna jaunavedžių pora skiria vis dažniau itin daug dėmesio. Priežasčių šiai naujai vestuvių tendencijai yra nemažai. Įmantrūs, nekasdieniški saldėsiai suteikia daugybę gerų emocijų tiek vestuvininkams, tiek jų svečiams. Taip pat saldus stalas…

NAUJIENA: autentiškas, nepakartojamas tortas „Napoleonas“

Dažnai sulaukdavome klientų klausimų, kodėl mūsų asortimente nėra taip visų mėgiamo torto „Napoleono“? Šiandien džiugiai pristatome pagal geriausias kulinarines tradicijas kurtą tortą, kurio gamyba prasidėjo ne kepykloje, o prie … knygų! Skaitydami toliau atrasite, kad „Napoleono“ istorija paini, atskirus epizodus savinasi prancūzai, italai ir rusai. Nėrėme beveik į detektyvines paieškas…

Planuojame saldaus stalo gardumynus: profesionalų konsultacijos

Saldus stalas – viena maloniausių kiekvienos vestuvių šventės dalių. Tinkamai suplanavus, iš anksto numačius asortimentą ir pateikus užsakymą neliks jokių rūpesčių. Tam skirtos mūsų profesionalios konsultacijos, kurios derinamos su specialia degustacija – verta pradėti nuo skonio pasirinkimo. Ką verta aptarti? Kokie dažniausiai jaunavedžiams kylantys klausimai? Jūsų vestuvių šventėje bus daugybė…

NAUJIENA: trijų išskirtinių skonių tartaletės

Joks karantinas negali sustabdyti mūsų konditerių kūrybinių minčių ir noro kurti bei stebinti mūsų klientus. Puikus metas išbandyti ir namuose padaryti įspūdingą skonio šventę. Neabejojame, patiks išrankiausiems gurmanams, ieškantiems nepatirto skonio, netikėtų derinių ir norintiems atrasti žinomų ar mažiau pažįstamų ingredientų subtilumą. O gal bus tiesiog netikėta, bet labai maloni…

2021 puošybos tendencijos

Mes domimės, sekame, kokios Europos ir pasaulio tortų ir pyragaičių dekoravimo tendencijos, mokomės iš geriausių profesionalų ir, žinoma, lyginame savo kuriamus tortus su konditerijos mados diktatoriais. Šiame bloge aptarsime kelias tendencijas, kurias nurodo JK ir kitų Europos šalių konditerijos meistrai. O mums ypač smagu, kad visas jas galime iliustruoti savo…

Prancūziška konditerija – jūsų vasaros šventėms

Didelio populiarumo ir susidomėjimo sulaukė mūsų naujų vasaros tortų kolekcija. Norime plačiau supažindinti, kaip kūrėme šiuos tortus, kokie ingredientai, kas juos daro lengvus, purius ir puikiai tinkančius vasaros šventėms. Putėsiai – iš tradicinės prancūzų virtuvės Kuo ypatingi mūsų vasaros tortai ir kodėl mes juos vadiname prancūziška konditerija? Paslaptis paprasta –…

Tortas, pasakojantis Jūsų istoriją

Mums parašė šešiametės Marijos tėveliai. Užduotis lyg ir paprasta – gimtadienio proga nustebinti mažąją princesę. Mergaitės istorija buvo neeilinė, todėl pečius suglaudusi „Bijolos“ komanda pradėjo kurti planą. Marijos tėvai papasakojo, kad didžiausia šešiametės aistra yra žirgai. Kaskart, mokantis jodinėti, šukuojant arklį, jį girdant, Marijos akys spindėdavo – buvo aišku, kad…

Negalime aplankyti Mamos – padovanokime tortą

Šio meto šventės vyksta kitaip – bendraujame telefonu ar per kompiuterio ekraną. Tačiau tai nereiškia, kad mažiau mylime, rūpinamės, rodome dėmesio. Jau šv. Velykos parodė, kad galime būti supratingi ir atsakingi, nelankydami artimųjų, ypač vyresnio amžiaus tėvų ar senelių, tačiau juos džiugindami gardžiomis dovanomi. Motinoms ypatingi meistrų tortai Artėja Motinos…

„Bijolos” duona kasdien šviežia

Dirbame ir stengiamės padėti žmonėms saugiai ir patogiai apsirūpinti šviežiais, gardžiais produktais. Mūsų naujiena – juoda ruginė duona, kepame ir pagardintą sėklomis. Tai sveikatos ir nuotaikos užtaisas jūsų šeimai, kuriai karantine reikia papildomo rūpesčio ir dėmesio. Senovinis receptas Duoną kepame su natūraliu raugu, kuris mūsų ceche gaminamas, rauginant ruginius miltus…

Mes dirbame, asortimentą pritaikome naujoms sąlygoms ir atvežame į namus

Karantinas privertė visus keisti gyvenimo būdą, tačiau ir sėdėdami namuose norime gero, kokybiško, šviežio maisto. Todėl mes ir dirbame. Kurkime šventes namuose, užsisakykite tortuką internetu, mes kepame ir mažus tortukus. Nurodykite, kokio svorio, o mes šviežiai pagaminsime, papuošime – joks gimtadienis neturi praeiti nepastebėtas, joks vaikas neturi likti be džiugesio…

Metų tendencija: tradicinėmis ir pievų gėlėmis dekoruoti vestuviniai tortai

Konditerijos puošybos ekspertai prognozuoja, kad drauge su gėlėta rūbų audinių mada gėlės vis tvirčiau žengia į konditerijos dekoro pasaulį. Nenuostabu, kad technologijų apsuptyje žmonės vis labiau gręžiasi į gamtą. Įprasta tortus, ypač iškilmingų progų, vestuvinius, gausiai dekoruoti gėlėmis, kurios formuojamos iš cukraus masės. Įmantrių ar kuklesnių, natūralias primenančių gėlių ant…

Pasaulio konditerių naujienos: skonis, natūralumas

„Europain“, kasmet Paryžiuje rengiama viena didžiausių konditerijos parodų, per 4 dienas sukvietė visus įdomiausius pasaulinės duonos ir konditerijos pramonės žaidėjus: renginyje apsilankė daugiau nei 38 000 profesionalų, kurie nepabūgo tuo metu vykusio viešojo transporto paslaugų streikų. „Bijolos” meistrų grupė parodoje domėjosi Europoje vyraujančiomis konditerijos madomis ir tendencijomis, bendravo su stenduose…

>